Konu: Ah Ahhh...!! Nerde O Eski Günler :( Cuma Şub. 12, 2010 9:52 am
Konunun ilk mesajı :
öyle birini sevdim ki hala az buçuk içimde sevgisi var unutamıyorum bir an bile.NEREDEN SEVDİM O ZALİMİ BİLMEM Kİ acısı içime oturdu ayrılalı 3 sene oldu ama ben UNUTAMIYORUM , UNUTTURACAKTA KİMSE ÇIKMADI KARŞIMA of offff...içim yanıyor gören yoq bu kadar kolaymı biranda silip atmak senin için be ZALİİİİMMMM.. bana akıl verin onu unutmak istiyorum....
Yazar
Konu: Geri: Ah Ahhh...!! Nerde O Eski Günler :( Ptsi Nis. 12, 2010 1:33 pm
sanamı gülüom be üstüne ne alınıon gülesim geldi fatıhhh )
Misafir Misafir
Konu: Geri: Ah Ahhh...!! Nerde O Eski Günler :( Ptsi Nis. 12, 2010 4:46 pm
tmm tmm hemende alnırmış
**_SeNSiZiM-YaR_** "
Konu: Geri: Ah Ahhh...!! Nerde O Eski Günler :( Ptsi Nis. 12, 2010 5:24 pm
alınıyom artık
Ayrılmam "
Konu: Geri: Ah Ahhh...!! Nerde O Eski Günler :( Perş. Nis. 15, 2010 6:15 am
tşkler.
bebeqim "
Konu: Geri: Ah Ahhh...!! Nerde O Eski Günler :( Salı Nis. 20, 2010 1:02 am
Acını çhoq iyi anliyorum güzelim ilk aşklar unutulmuyor:( Bend e unutamıyorum uf:'( Erkekler için kolay ama biz kızlar okadar çok acı cekiyoruz ki hiç deqmez ama yinede acı cekiyoruz kendimize yazık ediyoruz İnşallah karşına seni çok mutlu edecek biri cıkar....
**_SeNSiZiM-YaR_** "
Konu: Geri: Ah Ahhh...!! Nerde O Eski Günler :( Perş. Nis. 22, 2010 4:47 pm
amin gülüm aminn işallah senin için de geçerli o son ettiğin söz canm .evet erkekler için belki kolay ama bizim için çok acı verici beni anlayan birinin çıkması ne güzel ..
bebeqim "
Konu: Geri: Ah Ahhh...!! Nerde O Eski Günler :( Paz Nis. 25, 2010 7:14 pm
**_SeNSiZiM-YaR_** demiş ki:
amin gülüm aminn işallah senin için de geçerli o son ettiğin söz canm .evet erkekler için belki kolay ama bizim için çok acı verici beni anlayan birinin çıkması ne güzel ..
AMİN tatLımm=)...Her ne kadar acı cektirselerde hala seviyoruz aslında salaklık bizde ama işte unutulmuyor ama bnce takma ve seni çok seven biri cıkarsa hiç yok deme ben diyorum ama sen yok deme 3 yıl olmuş çok üzüldüm sana bebem yhaa Seni sevmiyeni sen hiç sevme o bana ben seni sevmiyorum desin bnde onu asla sevmiyecem takma qüzelim ya unutmaya calış
**_SeNSiZiM-YaR_** "
Konu: Geri: Ah Ahhh...!! Nerde O Eski Günler :( Ptsi Nis. 26, 2010 9:39 am
elimde değil biranda silip atmak ama bunu deniyorum inan gülüm,,onsuz bi hayata yeni bi başlangıç yapmak istiyorum.canım çoo...k yandı artık daha fazla acı çekmek istemiyorum ..
bebeqim "
Konu: Geri: Ah Ahhh...!! Nerde O Eski Günler :( Ptsi Nis. 26, 2010 10:30 am
Evet kuzum ya çok yakmış canını ama boş yere acı çekiyoruz bak 3 yıl olmuş bnce unutmaya calış sen onu sevdikce atrafındaki erkekler snden vazqecer ve seninlede kimse sevqili falan olmak istemez untmaya calış kuzum ne kadar zor olduqunu biliyorum ama unutmak zorundayız......
**_SeNSiZiM-YaR_** "
Konu: Geri: Ah Ahhh...!! Nerde O Eski Günler :( Ptsi Nis. 26, 2010 2:38 pm
Konu: Geri: Ah Ahhh...!! Nerde O Eski Günler :( Ptsi Nis. 26, 2010 6:45 pm
tşkler paylasım ıcın
bebeqim "
Konu: Geri: Ah Ahhh...!! Nerde O Eski Günler :( Salı Nis. 27, 2010 6:53 am
Waouvv helal olsun bea...xD...Bi bayanada bu yakışır valla çok sevindim inşallah ALLAh karşına senin istediqin qibi biri cıkartır..
kübra yk "
Konu: Geri: Ah Ahhh...!! Nerde O Eski Günler :( Çarş. Nis. 28, 2010 6:33 am
canım üzme kendni yha:(
**_SeNSiZiM-YaR_** "
Konu: Geri: Ah Ahhh...!! Nerde O Eski Günler :( Perş. Nis. 29, 2010 11:41 am
canlarım tam unutcam diom ama olmuyo .ama işallah ya başarıcam onu unutmayı yada tekrar kazanacam onun sevgisini..
Dokuz mevsim "
Konu: Geri: Ah Ahhh...!! Nerde O Eski Günler :( Perş. Nis. 29, 2010 1:05 pm
sevcan YK "
Konu: Geri: Ah Ahhh...!! Nerde O Eski Günler :( Perş. Nis. 29, 2010 4:59 pm
Gizem&Hüseyin "
Konu: Geri: Ah Ahhh...!! Nerde O Eski Günler :( Perş. Haz. 17, 2010 2:24 pm
ask acısı hıc bıseye benzemez unut demesı cok kolay ama ınsan ıcten sevıyorsa asla unutamaz sadece zamanla yokluguna alısır ınsan o kadar her ne kadar gıden üzmüşse kalanı yınede bısey degısmıyor gerıde kalan sadece acısını ıcınde cekıyor..
**_SeNSiZiM-YaR_** "
Konu: Geri: Ah Ahhh...!! Nerde O Eski Günler :( C.tesi Haz. 26, 2010 9:50 am
evet hayatım herkes anlamıo benı zaten .. bitek o acıyı ceken anlar ama suan eskısınden dha iyim ALLAHA cok ŞÜKÜR ARTIK YUZUM GULUO
Gizem&Hüseyin "
Konu: Geri: Ah Ahhh...!! Nerde O Eski Günler :( Paz Haz. 27, 2010 3:57 pm
evet hayatım herkes anlamıo benı zaten .. bitek o acıyı ceken anlar ama suan eskısınden dha iyim ALLAHA cok ŞÜKÜR ARTIK YUZUM GULUO
hep gülsünde zaten canım senı cok ıyı anlıyorum bende benzer bır olay yasadım ama gel sor sımdı unutunmu hayır ama alıstım artık gülüyorum hayat cok kısa üzülmeye degmıcek kadar bunu düşünürsen emınmkı daha cabuk atlatırsın canomm
**_SeNSiZiM-YaR_** "
Konu: Geri: Ah Ahhh...!! Nerde O Eski Günler :( Salı Tem. 06, 2010 9:23 pm
[quote="Gizem&Hüseyin"]
hep gülsünde zaten canım senı cok ıyı anlıyorum bende benzer bır olay yasadım ama gel sor sımdı unutunmu hayır ama alıstım artık gülüyorum hayat cok kısa üzülmeye degmıcek kadar bunu düşünürsen emınmkı daha cabuk atlatırsın canomm [/quote
aynen hayatım..bıraz kafamı baska seylere verdım,oyle boyle derken BAKTIM KI NE YAPARSAM KENDIME ZARARIM ,dur dedım kendıme bı yerde ! düşünmüyorum ve kafama takmıyorum en azından kendımı oyle kandırıyo ve avutuyorum
kübra yk "
Konu: Geri: Ah Ahhh...!! Nerde O Eski Günler :( Cuma Ara. 31, 2010 1:14 pm
boşver demek kolay ama o seni bırakıp gittiyse senin içn de unutmak o kadr kolay olur umarım