Evet, susma fasılların bana geçti.Konuş ey sevgili, şimdi dinliyorum seni...
2 posters
Yazar
Konu: Evet, susma fasılların bana geçti.Konuş ey sevgili, şimdi dinliyorum seni... Perş. Şub. 25, 2010 3:56 pm
Cümleler son buluyor ve ben onun yokluğuyla susuyorum. Ben susuyorum gökyüzü susmama karşın konuşturuyor tüm şimşekleri... Ben susuyorum gözlerim konuşuyor irin irin akan cümleleriyle... Ben susuyorum yüreğim konuşuyor. Pardon ona konuşmak denmez ya resmen haykırıyor jilet atılmış izleriyle... Her şey ve herkes susuyor sayfalarda ki satırlar can bulup da konuşuyor.
Can çekişen bir neyin acı feryadı kulaklarım da... İnleyen satırlar var sayfalara dökülmeyi beklemeli Parmak uçlarım da... Virgül var üç nokta var iki nokta üst üste var noktalı virgül var. Ama ne bir nokta ne bir ünlem ne de bir ayraç var Bu tümcelerim de... Anlayacağın sevgili senden ayıran her ne varsa beni Kullanmıyorum edebiyatta olsa da yeri... Şimdi ben susuyorum... Kullanmadığım tüm işaretleri sana bırakıyorum. Çünkü anca sana yakışır bu işaretler bunu böyle biliyorum. Evet susma fasılların bana geçti. Konuş ey sevgili şimdi dinliyorum seni...
İbrahim Subaşı "
Konu: Geri: Evet, susma fasılların bana geçti.Konuş ey sevgili, şimdi dinliyorum seni... Paz Şub. 28, 2010 10:44 am
tşkler paylasım ıcın ....
Tatli Cadi "
Konu: Geri: Evet, susma fasılların bana geçti.Konuş ey sevgili, şimdi dinliyorum seni... Çarş. Mart 03, 2010 11:49 am
Rıca Ederım
Misafir Misafir
Konu: Geri: Evet, susma fasılların bana geçti.Konuş ey sevgili, şimdi dinliyorum seni... Ptsi Nis. 05, 2010 8:46 pm
Tşkler Paylaşımın İçin
Evet, susma fasılların bana geçti.Konuş ey sevgili, şimdi dinliyorum seni...