Nejat işler, "Beni bundan sonra daha az göreceksiniz" demesinin üzerinden bir ay geçmeden, 'Parmaklıklar Ardında' dizisinde.
Oyuncu, diziyi çalışma koşullarında kolaylık sağlanacağı için kabul etti. 'Mustafa Hakkında Her şey' ve 'Bıçak Sırtı'ndaki rol arkadaşı fikret kuşkan'la oynayacak olan işler, önümüzdeki hafta çekimler için sinop'a gidecek.
'KENDİMİ BİTİRMEYECEĞİM' DEMİŞTİ
Kanal D'de Ömür Gedik'in sunduğu 'Cinemania' programına konuk olan Nejat işler, bir röportajında söylediği "Merak etmeyin, James dean gibi ölmem" sözlerine açıklık getirdi.
38 yaşında olan işler, "Asi çocuk , bilmem ne, alkolik falan filanlar var ya, biraz onlara söylüyorum işte. Merak etmeyin, işimizdeyiz, gücümüzdeyiz yani" diye konuşarak artık kendisiyle ilgili bu tür muhabbetlerden sıkıldığını belirtti.
Hakkında çıkan söylentilere karşın yine de yaşantısından taviz vermeyeceğini ifade eden Oyuncu, "Hissettiğimi söylediğim için mi acaba böyle bir şeyler söylüyorlar? Ne bileyim o da olması gereken şeyler gibi geliyor bana. ikiyüzlü davranamayacağım ve böyle de yaşayacağım yani. iki yüzlü davranmadığım için de bitirmeyeceğim kendimi" şeklinde konuştu.