Konu: Neden Aglıyorsun Yüreğim Ptsi Şub. 08, 2010 8:52 pm
Nedir bu kızgınlığın hayata? Ne yüzün gülüyor nede zevk alabiliyorsun hayattan Günlerdir kendi köşene çekilmiş,
kaçıyorsun adeta insanlardan
Korkarcasına yarınlardan, ölmeyi bile
düşünüyorsun zaman zaman Neden, neden yüreğim Yoksa baharını mı özledin?
Fırlatıp atmak isterken onu yüreğinden, Gölgesi gitmiyor mu gözlerinden? Yazık sana yüreğim Oysa baharın seni çoktan unuttu, bak ne güzelde gülüyor Anılar,hatıralar,yaşanılanlar bomboş ona göre Geçmiş senin gibi ona acı vermiyor
Aslında haklı yüreğim, geçmiş sana da vermemeli acı, Sevilen çıkmışsa hayırsız yalancı, sende unutmalısın. Ama biliyorum ki olmuyor, Cezalar veriyorsun kendine
Görmeme, duymama sevdiği şarkıları dinlememe cezası yinede yapamıyorsun.. Sen kendinde değilsin yüreğim, gitgide bitiyorsun İlaçlara verdin kendini, güngeçtikçe eriyorsun Kızdırma beni artık, hani nerde o
çok sevdiğin baharın?
Sadece şarkılarda kaldın onun için,sahile vuran
bir kum tanesi gibi. Bundan öte birşey değilsin, Senin için böyle düşünenden daha
ne bekleyebilirsin?..
Hadi,hadi sil gözyaşlarını...
biliyorsun ki ağlamasını sevmez ,O Biliyorum,gözyaşlarını saklıyorsun ondan ama
yine de ağlamamalısın.
Madem ki çok seviyorsun onu, onu onsuz yaşamalısın Çünkü o artık yok, olmayacak...
Gerçekler acıdır ama bunu böyle bil yüreğim Aslında boşa konuşuyorum çünkü
bunları sende biliyorsun.
İmkansızlığı,çaresizliği,vefasızlığı benden
çok sen görebiliyorsun. Sana, sana onu unutturmayı isterdim ama ne yapsam boş Tıpkı han sarhoş,hancı sarhoş misali
Ama unutma ki yüreğim, baharlar çiçekleriyle güzeldir Çiçekleri solmuşsa anlamını yitirmişse bahar, Bana göre unutmakta fayda var, Unutmakta fayda var yüreğim,