*ηєƒєѕ αℓαη нєякєѕιη кαувє∂є¢єк çσк şєуι ναя∂ıя...
*Sabrım selamet.. İsyanım feLaket!
*yoklugun ölüm geliyorsa varligin yasamdir bana...
*zaman ne kadar gecmesede , gunler gecmeye mahkumdur
*Sevgin KArşıLıksız oLsada MutLu Ediyordu beni...!
*Kalbimi kirmak suya yazi yazmak kadar zordur.. Duzeltmek ise gece dogan gunese benzer...Simdi sen o suya yazdin ozaman gunesin dogmasini bekle ama daha cok beklersin!!!!
*Ne var elimde kalan? Dünya dediğin zaten yalan..
*ÇöLüN,SuYa ÖzLeMi,BeNiM SaNa OlaN AşKıMıN YaNıNdA HİÇ KALIR
*Kırıyorsa sözlerim susarım bir daha konuşmam.rahatsız ediyorsa varlığımölürüm karşına çıkmam.rahatsız eden sevgim ise;ÜZGÜNÜM ONA KARIŞAMAM
*Kalbim her dakika hızla çarpardı göğsümün içinde ateş var gibi
*Aşıkım ek iş olarak da öğrencilik yapıyorum
*(ya Yari Dalgali Olmali Deniz)--ya Tam Durulmali , Ya Da Kudurmali,,(yari ümit Vermemeli Sevgiliye)-- Ya Adam Gibi Sevmeli , Yada çekip Gitmeli...
*Eğer beni bu BİLGİSAYARDA, bu KOLTUKTA, bu şehirde b
ulamazsan,
*Sevgilim bilki ben, gözlerinin daldığı yerdeyim.
*Durumum çevrimiçi,Beynim meşgul,Ruhum hemen dönecek,,Aklım dışarıda, Elim telefonda, Kalbim sende
*Kalp kırmak o kadar kolay ki bir hata yaparsın hemen kırılır peki ya o kırılan kalbi düzeltmek kırmak kadar kolay mıdır
*Güneşin doğduğu da bir gerçek battığı da... Kalbimin attığı da bir gerçek, günün bittiği de... Ne çıkar tüm gerçekleri saysak tek tek. Seni seviyorum, işte o en büyük gerçek...
*Seni bir öpsem iki kıskanır, iki öpsem üç alınır, dört öpsem beşin aklı kalır. Benimle tüm sayıları denemeye varmısın?
*Ben seni unutmak için sevseydim, sana olan tutkunluğumu kalbime değil,
Güneşin çıktığı zaman kaybolan buğulu camlara yazardım.
*Bir yudum zehir olsan, biran bile düşünmeden seni içerdim, sırf seninle bir olmak ve seni içimde hissetmek için
*Ben sana uzaktan bakmayı ben seni uzaktan sevmeyi ben sen bilmeden seni yaşamayı sevdim bitanem
*Karanlık gecede önemli değildir yıldızları görmek. Gündüzleri yıldızları görmek marifet, aşık olmak önemli değil, bir ömür boyu sevebilmek marifet.
*Bir gün sevgilim sordu aşk nedir diye biraz zaman istedim düşeneyim diye.ertesi gün gördüm onu bir başkası ile kulağına fısıldadım aşk ızdırapdır diye
*Sen ne biçim aşıksın sevdiğine seviyorum bile diyemeyen sen ne biçim aşıksın sevdiğine değer vermeyen nasıl aşıksın be sen nasıl aşıksın
*Seni seviyorum diyenin sevgisinden şüphe et, çünkü aşk sessiz, sevgi dilsizdir..
*Senden o kadar nefret ediyorum ki ama o kadarda seviyorum artık unutacağım seni sen de unut beni biricik nefretim...
*Bazi rüyalar digerlerinden çok uzun sürer. Bazilari da çok çok güzel. Benim en uzun ve en güzel rüyam su an bu mesaji okuyor.
*Al hadi hançeri eline vur hadi sırtıma acıma canım nasıl olsa kahpelik son modaa !!!