Eh Gerçek Kimliğimle Ancak Buraya Üye Olabilidim... :)
+4
İbrahim Subaşı
EsMeRiMsiN
YK'cı Ela
**_SeNSiZiM-YaR_**
8 posters
Yazar
Konu: Eh Gerçek Kimliğimle Ancak Buraya Üye Olabilidim... :) Ptsi Şub. 08, 2010 9:46 am
slm arkadaşlar beni tanıyanlar tanır burda ben ; ben olarak giriş yaptım.diğer sitelerde ismimi tuana die vermek zorundaydım bunun sebebinide bi kaç arkadaşlarım bilir ricam sebebini sormayın herkese açıklama yapmim bide burda tek tek nickim _*YaRaLI AşıK*_ DİEYDİ.. ismim NuRSeFa YaŞ 19 sAKAryALIYIm.. BENİ TANIYAN DOSTLARIMADA SLMLAR TANIMAYANLARLADA TANIŞMAK ÜMİDİYLE SAYGILAR...
En son *_SeNSiZiM_* tarafından Salı Şub. 09, 2010 7:28 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
YK'cı Ela "
Konu: Geri: Eh Gerçek Kimliğimle Ancak Buraya Üye Olabilidim... :) Ptsi Şub. 08, 2010 10:09 am
tanıştığıma memnun oldum nursefa iyi forumlar...
**_SeNSiZiM-YaR_** "
Konu: Geri: Eh Gerçek Kimliğimle Ancak Buraya Üye Olabilidim... :) Ptsi Şub. 08, 2010 10:15 am
SAOL ELACIM BENDE M.O
YK'cı Ela "
Konu: Geri: Eh Gerçek Kimliğimle Ancak Buraya Üye Olabilidim... :) Ptsi Şub. 08, 2010 10:17 am
rica ederim cnm
EsMeRiMsiN "
Konu: Geri: Eh Gerçek Kimliğimle Ancak Buraya Üye Olabilidim... :) Ptsi Şub. 08, 2010 12:42 pm
hoşgeldin nursefa
**_SeNSiZiM-YaR_** "
Konu: Geri: Eh Gerçek Kimliğimle Ancak Buraya Üye Olabilidim... :) Ptsi Şub. 08, 2010 12:43 pm
SAOL GÜLÜM H.B
İbrahim Subaşı "
Konu: Geri: Eh Gerçek Kimliğimle Ancak Buraya Üye Olabilidim... :) Ptsi Şub. 08, 2010 1:12 pm
Hpiniz hoşgeldiniz arkadaşlar
**_SeNSiZiM-YaR_** "
Konu: Geri: Eh Gerçek Kimliğimle Ancak Buraya Üye Olabilidim... :) Ptsi Şub. 08, 2010 1:16 pm
h.b kırmızı yazılı admınım sitenın hakkını vermıssınız..
Misafir Misafir
Konu: Geri: Eh Gerçek Kimliğimle Ancak Buraya Üye Olabilidim... :) Ptsi Şub. 08, 2010 7:17 pm
HoşGeldiniz Aramıza..! İyi Forumlar ..!
**_SeNSiZiM-YaR_** "
Konu: Geri: Eh Gerçek Kimliğimle Ancak Buraya Üye Olabilidim... :) Salı Şub. 09, 2010 2:12 pm
saol h.b
İbrahim Subaşı "
Konu: Geri: Eh Gerçek Kimliğimle Ancak Buraya Üye Olabilidim... :) Salı Şub. 09, 2010 2:24 pm
Tşkler nursefa sızın sayenızde bunlar hep
**_SeNSiZiM-YaR_** "
Konu: Geri: Eh Gerçek Kimliğimle Ancak Buraya Üye Olabilidim... :) Paz Şub. 14, 2010 11:58 am
ne mutlu ozamn bıze bende hos geldım
NuRCaN-Yk "
Konu: Geri: Eh Gerçek Kimliğimle Ancak Buraya Üye Olabilidim... :) Ptsi Mart 01, 2010 9:01 pm
h.q cnm
**_SeNSiZiM-YaR_** "
Konu: Geri: Eh Gerçek Kimliğimle Ancak Buraya Üye Olabilidim... :) Salı Mart 02, 2010 8:47 am
h.b gulum saol
Büsrayk_61 "
Konu: Geri: Eh Gerçek Kimliğimle Ancak Buraya Üye Olabilidim... :) Çarş. Mart 03, 2010 4:56 pm
]center]SeLam ben B . 17 yasindayim 10 sinifa gidiyorum ismail yk sarkilarini cok seviyorum en begendigim sarkisi facebook klibide süper
sevgilerimLEe B......
LOveee IsmaiL YKk <333
KISs
KISS[/center]
**_SeNSiZiM-YaR_** "
Konu: Geri: Eh Gerçek Kimliğimle Ancak Buraya Üye Olabilidim... :) Perş. Mart 04, 2010 10:20 am
sende h.q busrayk-61 ıyı forumlar canım
Mavi_Kiyamet "
Konu: Geri: Eh Gerçek Kimliğimle Ancak Buraya Üye Olabilidim... :) Salı Mart 09, 2010 7:57 pm
amanda aman ay kıs ben senı tanımazmıyım canımın içi .. özledim sizleri canlarım ya uzun zaman oldu karşılaşmayalı beni facene eklede bida kaybetmim seni
Mavi_Kiyamet "
Konu: Geri: Eh Gerçek Kimliğimle Ancak Buraya Üye Olabilidim... :) Çarş. Mart 10, 2010 6:51 pm
amanda aman ay kıs ben senı tanımazmıyım canımın içi .. özledim sizleri canlarım ya uzun zaman oldu karşılaşmayalı beni facene eklede bida kaybetmim seni
evet bitanem cok özledim seni soyadin ne face'de bilgi verseydin güzeLim
**_SeNSiZiM-YaR_** "
Konu: Geri: Eh Gerçek Kimliğimle Ancak Buraya Üye Olabilidim... :) Çarş. Mart 10, 2010 7:10 pm
bilgiler yazıo zaten bı msjmın altındakı yazılara dgru goz at
Mavi_Kiyamet "
Konu: Geri: Eh Gerçek Kimliğimle Ancak Buraya Üye Olabilidim... :) Çarş. Mart 10, 2010 7:15 pm
tmm ekledim
Furkan yk "
Konu: Geri: Eh Gerçek Kimliğimle Ancak Buraya Üye Olabilidim... :) Çarş. Nis. 14, 2010 8:13 am
hg aramıza...
**_SeNSiZiM-YaR_** "
Konu: Geri: Eh Gerçek Kimliğimle Ancak Buraya Üye Olabilidim... :) Çarş. Nis. 14, 2010 9:43 am
rica nedemk h.b her zmn
Eh Gerçek Kimliğimle Ancak Buraya Üye Olabilidim... :)