Dünya nüfusu 2'ye ayrıLır.. 1- Saati soranLar 2- Saati söyleyenler. Saati soranlar,saati söyleyenler olmadan; saati söyleyenler de saati soranLar oLmadan yaşayamazLar :F
artık alışkanlık olmus liseden beri sora sora.Üniversiteye geldik kazık kadar adam olduk hala soruyom kaç dk kaldı diyee...Ulan üniversitede de sorulur mu kalk git işte..
öğrenci: Hocam zilin çalmasına saniyeler kaldı. öğretmen: ne!! ne çabuk geçti ders yaa! ne kadar var çalmasına? öğrenci: yaklaşık 600 saniye falan ..
Oqrenci 1 :kanka kaç dakka kaldı ? Oqrenci 2 :napıcan kanka sana kaç dakka lazım ?
Saat kaç? 7 dak. var. Oğlum kaç dak. demiyom saat kac
ewt şok şok şok olay olay olay son dakıka haberi elimize ulaşan bilgilere gore hatay antakyada oturan t.n. adlı şahısın saati yere duşerek hayata goslerini yumdu iyi seyirler... 1. öğrenci : kaç dakika kaldı ? 2. öğrenci : 5 dakika 1. öğrenci : hocam zil çaldı galiba ? diğer öğrenciler : ewet ewet bende duydum hoca : ? Öğrenci1:ya kaç dk kaldı? Ögrenci2:30 aradan biraz süre geçer Ögrenci1:Kaç dk kaldı? Öğrenci2:29 Öğrenci1:YA KARDEŞİM Bİ SAATTİR Bİ DAKKA MI GEÇTİ YA=))
dk hesaplarken matematiim gelişti
ilk günlerde..
+ ya bakar mısın kaç dakika kaldı - sanırım 7 filan
1 ay sonra + kaç dk var lan - ne blim aq 3-5 falan
1 yıl sonra + şşt - 12
ve mezuniyet günü + kaç dakika kaldı - son saniylerimiz dakika bile değil + derste rahatsız ederdim ya hep özür dilerim - koy gitsin kardeşim.
- zil çaldı hocam cıkabilirmiyiz -otur yerine cıkamazsın! -ozaman siz cıkın -kimse biyere gitmiyo!!
ben: kaç dk var? ark: kaçta çalıyo bilmiyorum ki ark: hocam kaç dk var ya? hoca: bu ne ya biz eskiden hocalarımızın önünde saate bakmaya çekinirdik siz bana soruyosunuz utanmadan bide ben: yok hocam kaç dkda ne kadar soru çözdük diye hesaplayalım diye sormuştuk hoca: sus!
YK'cı Ela "
Konu: Geri: Öğrenci Muhabbetleri Perş. Şub. 04, 2010 10:37 pm
:D süper paylaşım için saol
Tatli Cadi "
Konu: Geri: Öğrenci Muhabbetleri Cuma Şub. 05, 2010 1:06 pm
hehe tşkrler cnm
EsMeRiMsiN "
Konu: Geri: Öğrenci Muhabbetleri Cuma Şub. 05, 2010 1:14 pm
rica ederim canım
ismail subaşı "
Konu: Geri: Öğrenci Muhabbetleri Cuma Şub. 05, 2010 1:23 pm
tşkler paylasım ıcın