Konu: Üsteki üyeyi sinir , uyuz edecek bişey söylesin Paz Ocak 31, 2010 3:35 pm
buyrun kolay gelsin ilk kurban benim
Tatli Cadi "
Konu: Geri: Üsteki üyeyi sinir , uyuz edecek bişey söylesin Ptsi Şub. 01, 2010 12:33 pm
ay sn ne qıcık bırısın oyle ( saka tabıkıde )
EsMeRiMsiN "
Konu: Geri: Üsteki üyeyi sinir , uyuz edecek bişey söylesin Ptsi Şub. 01, 2010 4:09 pm
sende ne ukala küstahsın öyle
Tatli Cadi "
Konu: Geri: Üsteki üyeyi sinir , uyuz edecek bişey söylesin Ptsi Şub. 01, 2010 4:19 pm
uyuz bırı ısde
İbrahim Subaşı "
Konu: Geri: Üsteki üyeyi sinir , uyuz edecek bişey söylesin Ptsi Şub. 01, 2010 4:23 pm
ben simdi ne desemkı
EsMeRiMsiN "
Konu: Geri: Üsteki üyeyi sinir , uyuz edecek bişey söylesin Ptsi Şub. 01, 2010 4:24 pm
kendini çok begenmiş gıcık biri
Tatli Cadi "
Konu: Geri: Üsteki üyeyi sinir , uyuz edecek bişey söylesin Salı Şub. 02, 2010 10:19 am
uyuz
İshmaeL YK "
Konu: Geri: Üsteki üyeyi sinir , uyuz edecek bişey söylesin Cuma Şub. 05, 2010 4:30 pm
Çok kendini beğenmiş birisin ( şaka tabikide )
YK'cı Ela "
Konu: Geri: Üsteki üyeyi sinir , uyuz edecek bişey söylesin Ptsi Şub. 08, 2010 8:35 am
gevezenin biri uyuzun teki kendini beğenmiş çok bilmiş...(hepsi şaka alınmayın arkadaşalar)
Misafir Misafir
Konu: Geri: Üsteki üyeyi sinir , uyuz edecek bişey söylesin Paz Nis. 11, 2010 9:35 pm
Çakma YK'cı seniii ( şaka bak alınmayın he )
**_SeNSiZiM-YaR_** "
Konu: Geri: Üsteki üyeyi sinir , uyuz edecek bişey söylesin Ptsi Nis. 12, 2010 5:35 pm
ne dim ki ne ararsan mevcut .. ukala , küstah , kendını begenmıs , beyınsız ( qıcık oldun mu baa )
EsMeRiMsiN "
Konu: Geri: Üsteki üyeyi sinir , uyuz edecek bişey söylesin Salı Nis. 13, 2010 11:48 am
çok geveze biri
**_SeNSiZiM-YaR_** "
Konu: Geri: Üsteki üyeyi sinir , uyuz edecek bişey söylesin Paz Nis. 25, 2010 1:18 pm
tam bı manyak
Misafir Misafir
Konu: Geri: Üsteki üyeyi sinir , uyuz edecek bişey söylesin Ptsi Nis. 26, 2010 9:29 pm
ewt işte bu anı beklıyodum bana öyle laflar etme deill sen qör asıl sen kustahsın bencılsın Çakma YK'cısın ne arasan warrr ıyyyy uyuz oluyorum sanaaa :P ( sinir Oldun mu bari )
EsMeRiMsiN "
Konu: Geri: Üsteki üyeyi sinir , uyuz edecek bişey söylesin Ptsi Mayıs 03, 2010 2:10 pm
fatih yurtseven miş pehh kimi kandırıyorsun sen havalı kendimi begenmiş görgüsüzün birisin
YK'cı Ela "
Konu: Geri: Üsteki üyeyi sinir , uyuz edecek bişey söylesin Paz Mayıs 09, 2010 5:25 am
ayyy şunun havalarınada bakın nasılda laf atıyor görgüsüzz ...bide ykcı olcakmışş...çok konuşan çenesini hiç kapamamayan uyuzun aptalın birisin sen be....daha ne bekliyorsnnkii..şuna bakkk bencilin teki...çenesi düşük kendini 1 numara zannediyorsnnn senn hıh ....daha çokkk sölerdimmm ama neysee sana bu kdrı da yeter herhalde.....( şaka hepsii )
Gizem&Hüseyin "
Konu: Geri: Üsteki üyeyi sinir , uyuz edecek bişey söylesin Çarş. Haz. 16, 2010 8:04 pm