www.ismailykkral.tk [MetRoPoL İbRahiM Subaşı Web desigN..
ikisi bir arada olmuyomus Untitl11
ikisi bir arada olmuyomus Untitl11
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

ÇıLgIn yK' cIlAr iSmAiLyKkRaL.Tk fAn sItEsInE HoŞgElDiNiZ...

AnasayfaAnasayfa  KapıKapı  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  İletişimİletişim  

ikisi bir arada olmuyomus

4 posters
YazarMesaj
EsMeRiMsiN
"
süper moderatör"
ikisi bir arada olmuyomus Smodi10
EsMeRiMsiN

Kadın

ikisi bir arada olmuyomus Empty
MesajKonu: ikisi bir arada olmuyomus   ikisi bir arada olmuyomus Icon_minitimeC.tesi Ocak 30, 2010 10:53 pm

Saatler geçmez oldu yine.. Meğerse çabuk geçer bildiğim zaman geçmez olurmuş bir beklenen varsa..
Bekliyorum... Bıkmadan usanmadan.. Arada bir ah çekiyorum.. Sonra yine bekliyorum.. Ve bu böyle sürüp gidiyor günlerdir..
Kimselerle konuşmuyorum uzun zamandır.. Bana O''''nu bırak artık berbat görünüyorsun diyorlar..Sen bu aşkı tek başına yaşıyorsun,
O seni sevmiyor diyorlar..Yıkılıyorum seni savunurken cümlelerimle.. Gelsen artık. Cümlelerime anlam katsan.. Savunmalarım güçlense..
Yine haksızlık ediyorum sana.. Anlamam gerekmez mi artık yaşadıklarını.. Çelişkilerini..
Hayatının ne kadar karmaşık ve ne kadar yalnızlıkla dolu olduğunu.. Aşk beni çok bencil yaptı sevgili..Ama sende beni anlarsın biliyorum..Hayatta tutunduğum bir küçük kuşum ,bir de kocaman adamım var.. Gerisi yalan..Gerisi boş..
O kadar sinmiş ki herşeyin üzerime senin kokun,gözlerimdeki bakışlar senin bakışların sanki..Saatlerce dalabiliyorum umarsızca uzaklara..Seni yaşatıyorum biliyor musun sen olmasan da yanımda..Çok sevdiğim bir şiir vardı tam aklımda değil sözleri.Ama bir yerinde ‘’ karşımdaki boş sandalyeni şereflendiriyorum her gece, sen olmasan da hayalinle’’ diyordu.. Benim yaptığım da bu işte..Seni sensiz yaşamaya o kadar alıştım ki şimdi tüm korkularım seninle yaşanacaklar üzerine oldu..
Eğer görebilseydin şimdi beni ‘’yine başladın mı abuk sabuk düşüncelerinle kavga etmeye’’ derdin biliyorum..Elimde değil bu kavgalar..Beynim neden yaratıyor bunları bilmiyorum..Bir yanım sana gözü kapalı bağlanmak için çırpınırken diğer yanım olmamalı diye mücadele veriyor..Ah ne zormuş..AŞK bu muymuş? Yaşlanıyorum ve hala neler yaşadığımı bilemiyorum..
Keşke şu an yanımda olabilseydin diyorum inatla olamayacağını bilerek..İhtiyacım olan tek şey kokun.. Kokunla beraber götürüyorsun her defasında içimdeki huzuru …
Bir hayat bir insan üzerine kurulabilir mi bu kadar körü körüne.. Neden ve nasıl herşeyim olabildin..Ne yaptın bilmiyorum..Ve birşey de yapmadın aslında..Sen olduğun gibiydin her zaman..Tüm çelişkiler bende..
Yalvarırım gel ve kurtar beni artık..Ne olacaksa olsun..Ya varım de sonuna kadar ya da bitti artık de..Kurtar beni yaşadığım karmaşadan..Kendimden saklanır oldum sana açıldıkça..
Mutluluk yaramıyor bana sevgilim..İki gündür o kadar mutluydum ki şimdi neden kendimi kapana kıstırmak için uğraşıyorum bu kadar..Ve neden birden bire içim bulanmaya başladı yeniden..Seneler önce bir büyüğüm şunu demişti bana ‘’sen hiçbir zaman mutlu olamayacaksın’’ Ve ben çok gülmüştüm o zaman..Şimdi anlıyorum ne demek istediğini..Gözlerini ve kulaklarını en önemlisi de beynini kapamadıktan sonra mutlu olunamıyormuş gerçekten..Ya umursamamayı öğrenmeli hayatı ya da mutluluk peşinde koşmaktan vazgeçmeliymiş insan…
İkisi bir arada olamıyormuş..
İbrahim Subaşı
"
[ADMİN]"
ikisi bir arada olmuyomus Adminc10
İbrahim Subaşı

Erkek
Doğum tarihi : 17/03/91
İş/Hobiler İş/Hobiler : MOTOR LA GEZMEK FUTBOL....

MesajKonu: Geri: ikisi bir arada olmuyomus   ikisi bir arada olmuyomus Icon_minitimePaz Ocak 31, 2010 7:13 am

cıdden olunmuyo aglama ikisi bir arada olmuyomus 483749
http://www.ismailykkral.tk/
Misafir
Misafir
Anonymous

MesajKonu: Geri: ikisi bir arada olmuyomus   ikisi bir arada olmuyomus Icon_minitimePtsi Nis. 05, 2010 8:53 pm

Tşkler Paylaşımın İçin gülümse
EsMeRiMsiN
"
süper moderatör"
EsMeRiMsiN

Kadın

MesajKonu: Geri: ikisi bir arada olmuyomus   ikisi bir arada olmuyomus Icon_minitimePerş. Nis. 15, 2010 3:50 pm

rica ederim ;)
**_SeNSiZiM-YaR_**
"
süper moderatör"
**_SeNSiZiM-YaR_**

Kadın
Doğum tarihi : 30/03/90
İş/Hobiler İş/Hobiler : BeNi mutLU eDeCeK hErŞeY :)

MesajKonu: Geri: ikisi bir arada olmuyomus   ikisi bir arada olmuyomus Icon_minitimeCuma Nis. 16, 2010 4:13 pm

paylaŞIM İçİn teŞK.
http://ismailykkral.tk
EsMeRiMsiN
"
süper moderatör"
EsMeRiMsiN

Kadın

MesajKonu: Geri: ikisi bir arada olmuyomus   ikisi bir arada olmuyomus Icon_minitimeC.tesi Mayıs 08, 2010 8:00 am

;) ;)
rohomantik
"
İyi YK'cı"
ikisi bir arada olmuyomus Stars2
rohomantik

Erkek
Doğum tarihi : 24/02/92

MesajKonu: Geri: ikisi bir arada olmuyomus   ikisi bir arada olmuyomus Icon_minitimeC.tesi Haz. 26, 2010 11:06 am

GÖZLERİMDEKİ YAŞLAR SENSİN DİYE KIYIPTA SİLEMEDİM aglama
BENDEN BİR PARÇA KOPTUĞU İÇİN KENDİMİ
BİLEMEDİM
VE HEPSENİ BEKLEDİM AMA GELMEDİN
BİRGÜN PİŞMAN OLUP GERİ
DÖNSEN BİLE
BULAMAYACAKSIN BENİ ARTIK BEN YOKUM BULABİLECEĞİN BİRTEK
ŞEY VAR
ODA SENN UĞRUNA CANINI VEREN CANSIZ BEDENİM aglama
HANİ BENSİZ NEFES ALAMAZDIN HANİ BEN
OLMADAN YAŞAYAMAZDIN
PEKİ O ZAMAN BENİ NEDEN YANLIZ BURAKTIN SÖYLE