Konu: Tüm sürat nicklere devam :) Cuma Ocak 29, 2010 5:15 pm
Sevdim aldattı beni; Güldüm ağlattı beni; Gittim kölesi oldum; Götürdü sattı beni..... Aşkın göz yaşları denize düştüğünde sahile şu imzayı atar: Seni seviyorum Eğer geceler seni düşündüğüm kadar uzun olsaydı asla sabah olmazdı. Sen bana bakma ben senin baktığın yerde olurum. Gözlerinde dogmak yanaklarinda yasamak dudaklarinda ölmek icin Gözyaşın olmak isterdim!!! Aşkımı dağlara yazacaktım ama aşkımdan büyük dağ bulamadım... Senin olan herşeyi sensizliği bile seni hatırlattığı için seviyorum. İçtigim sigaram gibiydin aranızda tek bir fark vardı sigaramı ben bitirdim beni de sen... Başını göğsüme yasladığın zaman tek düşmanım Hadi gel tut ellerimi! Benimle meydan oku her çaresizliğe benimle uyu benimle uyan. Birlikte varalım onuncu aylara ben bir eylül sen bir haziran. Seni cok özledim. Seni her özledigimde kalbime bir yildiz cizdim. Seni ne kadar özledigimi bilmek istermisin? Sayende bir gökyüzüne sahibim canim! Uzaklıklar küçük sevgileri yok eder büyükleri ise yüceltir. Tıpkı rügarın mumu söndürüp ateşi yükselttiği gibi. Ne zaman kör ve sağır bir ressam düşen gülün resmini kristal zemin üzerine yapabilirse o zaman ben seni unuturum Affetmek Allah'a ağlamak çocuklara mahsustur. Allah olmadığım için affetmeyecek çocuk olmadığım için ağlamayacağım. Günesin bile buz tuttugu yerde eger bir ışık gorursen bilki o benim sana yanan kalbimdir.
Dokuz mevsim "
Konu: Geri: Tüm sürat nicklere devam :) Cuma Ocak 29, 2010 5:19 pm
tşkler canım benim
Cilgin Stylee "
Konu: Geri: Tüm sürat nicklere devam :) C.tesi Ocak 30, 2010 5:11 pm
birsey deil sekerim
merve "
Konu: Geri: Tüm sürat nicklere devam :) Ptsi Şub. 01, 2010 5:19 pm
Tşkler paylaşım için......
EsMeRiMsiN "
Konu: Geri: Tüm sürat nicklere devam :) Cuma Şub. 12, 2010 4:46 pm
teşekkürler paylaşımın için