en fazla 2 defa izledim diyebilirim şarkı süper ama klıbı hiç beğenmedim o kızların iğrenç görüntüleriyle günaha giremem doğrusu..bence yk hareketlı şarkılarına klıb çekmesin ya slowlar daha güzel oluo en azından tabi buda benım fikrim..
ewet klipte biraz fazla daha doğrusu erkekten daha çoq kız vardı yine de klip hareketli ve güzel olmuş ama yk klipte fazla gözükmüyor ya kızlar var yanında ya erkekler hiç tek yok yine de güzel olmuş
tam yk ya yakışır bi klip kıskananlar çatlasın hahahah
Mavi_Kiyamet "
Konu: Geri: Ismail yknin Haydi bastir klibini nasil buldunuz ??? Perş. Mart 11, 2010 11:36 am
Süper ötesi tabiki
bebeqim "
Konu: Geri: Ismail yknin Haydi bastir klibini nasil buldunuz ??? Salı Mart 16, 2010 4:50 am
Dokuz mevsim demiş ki:
fazla beğenmedim desem yalan olmaz daha bi güzel klib çekebilirdi...erkek danscıları yeterdi ayrıca kızlara gerek yoktu dj kübraya katılıyorum burda..
Adı üstünde Haydi Bastır, kızların olması lazım şarkıyı iyi dinleyin Ve ayrıca İsmail YK YI BİLİYORSUNUZ YANİ YK FARKI BU İŞTE Herzaman böyle farklı şeyler yapıyor bu na alışmanız Lazım
BENCE KLIP TEK SÖZLE 1 NUMARA BİR KLIP ÇIKARMIŞTI İSMAİL BENCE SÜPER ÖTESİ OLMUŞ KLIP EWET KIZLAR DAHA FAZLA OLMASA DAHA İYİ ERKEKLER FAZLA OLMASIDA İYİOLURDU AMABILİRSIN NE OLURSA OLSUN KLIPLER DE İLA BİRKAÇTANE VEYA DAHA FAZLA DASÇI KIZLAR VE DANS ÇILAR OLMALIDIR ... BUNU HERKES BILIYOR O YUZDEN BENI KLIPTEKI KIZLAR İLGİLENDİRMİYOR BENI SADECE ( İSMAİL YK ) İSOM İLGİLENDIRIYOR KLIP SÜPER ÖTESİ OLMUŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ İSOMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM