Konu: Geri: Ismail YK evlensin mi ???? Salı Şub. 02, 2010 10:17 am
bence evlensin yani sonuçta o da insan evlenmek mutlu olmak onun da hakkı hem eminimki o evlenip mutlu olunca hayranları da mutlu olur ama önüne her çıkan kızla değil emin olduğu bu kız benim hayalimdeki kız ve beni mutlu edecek dediği birisiyle evlensin çünkü o her zaman mutluluğu hak ediyor
Ben onu çok seviyorum o çok tatlı birisi ama sevdiği birisi olursa evlensin o mutlu olursa ben daha çok mutlu olurum onun için dua ederim daha çok severim belkide
tabiki evlensin, askimin da mutlu olmaya hakki var... eger bir insan gercekten severse birisini onun mutlu olmasini ister aci cekmesini deil. tek dilegim ismailimle evlenen kiz onu cok sevsin, ismailimi hakkedecek birisi olsun.... askimmmm ismailim canimin ici seni coook ama canimdan bile daha cooooook sewiyorum birtanem, melegim.... AY PARCAMMMM.
benimle evlensin ona önceki sevgililerinin veremediği mutluluğu verebilirim.yemin ediyorum. onu çok seviyorum yaa .onu kimseye vermem. yaa arkadaşlar siz evlensin diyosunuz ama diyelim biriyle evlendi ya o kız onu mutlu edemezse?o zaman ne olucak? ama bana güvenebilirsiniz evlensek mesela;ben sırf o üzülmesin diye haksız olduğu durumlarda haklı çıkarırım onu.yaa ben ölürüm o başkasıyla evlenirse.. ölmüş dedelerimin üzerine yemin ederim ki;benimle evlense onu mutlu edebilmek için elimden gelen herşeyi fazlasıyla yaparım.o mutlu olsun yeter ki...aşkım bnm yaa kıyamam ben ona.ölürüm ona.kurban olurum ona. onu benden alacak olanı öldürürüm
benimle evlensin ona önceki sevgililerinin veremediği mutluluğu verebilirim.yemin ediyorum. onu çok seviyorum yaa .onu kimseye vermem. yaa arkadaşlar siz evlensin diyosunuz ama diyelim biriyle evlendi ya o kız onu mutlu edemezse?o zaman ne olucak? ama bana güvenebilirsiniz evlensek mesela;ben sırf o üzülmesin diye haksız olduğu durumlarda haklı çıkarırım onu.yaa ben ölürüm o başkasıyla evlenirse.. ölmüş dedelerimin üzerine yemin ederim ki;benimle evlense onu mutlu edebilmek için elimden gelen herşeyi fazlasıyla yaparım.o mutlu olsun yeter ki...aşkım bnm yaa kıyamam ben ona.ölürüm ona.kurban olurum ona. onu benden alacak olanı öldürürüm
hahaha bana kalacak olursa verdım gıttı sana ismaili canım yabancıya gıdecegıne sana gıtsın demı hahaa
Meral Yurtseven "
Konu: Geri: Ismail YK evlensin mi ???? Paz Tem. 04, 2010 9:41 am
saol hayatım
İshmaeL YK "
Konu: Geri: Ismail YK evlensin mi ???? Paz Tem. 18, 2010 7:03 am