» Gül nedir ki? Solup gider. Gün nedir ki? Gelip gider. Ateş nedir ki? Söner biter. Ama sana olan sevgim sonsuzdur ancak mezarda biter.
» Yalnızım yalnızlığım beni dinlemekte yalanda olsa ne varki bu şarkı sözleriyı söylemekte yalanda olsa içimden bir bulut akıp geçiyor yalanda olsa MUTLUYUM bu bana YeTeR
» Aşk günah olmayacak kadar masum köle olmayacak kadar özgür ulaşılmayacak kadar derin unutulmayacak kadar yakın seninle yaşanacak kadar özeldir.
» BAZI AŞKLAR OKYANUS GİBİDİR. GÖRMESENDE SONUNUN BİR YERDE BİTTİĞİNİ BİLİRSİN ŞİMDİ OKYANUSLAR BİLE KISKANIR SANA OLAN SEVGİMİ GÖRMESEMDE BİLİYORUM SONUNU SONSUZA DEK BİTMEYECEK.
» Bazen anlatmak zor geldi korktum bazen cesurdum sen yoktun ve artık bir karar aldım söylüyorum. Seni Çok ama Çok Seviyorum.
» Sana Ne Demeliyim Bilmiyorum GüneşIm Desem Güneş Batıyor Hayatım Desem Hayat Kısa Gülüm Desem Oda Soluyor Sana Canım Demeliyim Çünkü Bu Can Seninle Yaşıyor..
» Bir rüzgar eserse oralara sana olan sevgimi fısıldarsa kulağına cevabını sevgimden ıslandığın yağmurlarla yolla.
» Aşkına döksem gözyaşlarımı elinle bir defa silecek misin? Şu kalbimi sana versem bir gün gelecek sevecek misin?
» Ben kimseyi böyle delice kıskanmadım hiçkimseye böyle yürekten bağlanmadım ben kimse için bir gün oturup ağlamadım. Yanlızca senin için Aşkım.
» Seni Çok Özledim. Seni Her Özlediğimde Kalbime Bir Yıldız Çizdim. Seni Ne Kadar Özlediğimi Bilmek İstermisin? Sayende Bir GöKyüzüne Sahibim Canim!!
» Sevmekmi? Hiç Tatmadım? Ya Gülmek? Çoktan Unuttum? YaşAmakmı? BoşVer! AşK Nemi? Büyük Bir Yalan! Mutsuzlukmu? IşTe O Benim Dünyam!
» Sonbahara İNat AğAç Hala YeşErmekte Geceye İNat Gün Hala AğArmakta Ben İSe Kadere İNat Hala Senİ SevmekteyİM. İNat Bu Ya MahşEre Kadar Senİ SeveceğİM!
» Biliyorum Sen GüneşSin Etrafında Binlerce Gezegen Var Ama Sende Biliyorsun Ki Ben Dünyayım Ve Bir Tek Bende Hayat Var..
» Seni Cok Özledim. Seni Her Özledigimde Kalbime Bir Yildiz Cizdim. Seni Ne Kadar Özledigimi Bilmek Istermisin? Sayende Bir GöKyüzüne Sahibim Canim!!
» Sonbahara İNat AğAç Hala YeşErmekte Geceye İNat Gün Hala AğArmakta Ben İSe Kadere İNat Hala Senİ SevmekteyİM. İNat Bu Ya MahşEre Kadar Senİ SeveceğİM!
» Biliyorum Sen GüneşSin Etrafında Binlerce Gezegen Var Ama Sende Biliyorsun Ki Ben Dünyayım Ve Bir Tek Bende Hayat Var..
» Ne zaman sağır bir ressam kristal bir zemin üzerine düşen gülün sesinin resmini çizerseişte o zaman seni unutur bir başkasını severim...
» İsteyipte sahip olamadığım her şeyin yerine seni koyduğum zaman anladım ki ben her şeye sahipmişim çünkü sen her şeyden ve herkesten değerlisin!!!!
» Bir çerçeve astım odama içi boş önemi yok neden diye sorma neye baksam seni görüyorum nasıl olsa..
» Umutlarım Yıkıldı Senden Sonra Yaşamayı Haram Gördüm Kendime!!! Bu Dünyadan Kurtulmak İstediysemde Kaç Defa Sensiz Gidemedim Ölüme...
» Senin sevgini doldurdum gönül kadehime senin sevgini içeceğim. Senin hayallerini çizdim gözlerime hep seni seyredeceği. İlkdefa seni sevdim ölene kadarda seni SEVECEĞİM...
» Buruk bir duygu yüklenirse yüreğine gözlerin zaman zaman takılıyorsa uzaklara kulakların çınlarsa zamansız bilki bir yerlerde ÖZLENMİŞSİNDiR!!!!!
» YAŞAMAK ÖZLEMSİZÖZLEM SEVGİSİZSEVGİDE SENSİZ OLMAZ.UNUTMA SEVMEK DAİMA BERABER OLMAK DEĞİL.SENSİZKEN BİLE SENİNLE OLABİLMEKTİR.
» Sen güllere özenme güller sana özensin üzme tatlı canını sen güllerden de güzelsin. Bir gülüş kadar özgür özgürlük kadar vaz geçilmezsin gülüm sen her şeye değersin..
» kimsin sen? yaşamak isteyipte yaşayamadığım umutlarımsın.. yıllardır beklediğimsin belki de... kimsin sen? sen benim sevdiğimsin.. sevdiğimi söyleyebildiğimsin..
Dokuz mevsim "
Konu: Geri: Ask Sözleri Cuma Ocak 29, 2010 2:28 pm
hepside birbirinden güzel sözler tşkler ümmühancım
Cilgin Stylee "
Konu: Geri: Ask Sözleri Cuma Ocak 29, 2010 4:06 pm
Birsey Degil Caniiiiiiim begendigine sevindim
Ykci-Yk "
Konu: Geri: Ask Sözleri Cuma Ocak 29, 2010 4:28 pm
Askiiiiiim beniiiim Nicklerin cok güzel herzamanki gibi Seni Seviyorum
Misafir Misafir
Konu: Geri: Ask Sözleri Paz Nis. 11, 2010 10:33 pm
Tşkler Paylaşımın İçin