www.ismailykkral.tk [MetRoPoL İbRahiM Subaşı Web desigN..
Ask Sözleri Untitl11
Ask Sözleri Untitl11
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

ÇıLgIn yK' cIlAr iSmAiLyKkRaL.Tk fAn sItEsInE HoŞgElDiNiZ...

AnasayfaAnasayfa  KapıKapı  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  İletişimİletişim  

Ask Sözleri

4 posters
YazarMesaj
Cilgin Stylee
"
İsinan YK'cı"
Ask Sözleri Stars9
Cilgin Stylee

Kadın
Doğum tarihi : 17/07/92
İş/Hobiler İş/Hobiler : Ismail Yk müsikleri dinlemek

Ask Sözleri Empty
MesajKonu: Ask Sözleri   Ask Sözleri Icon_minitimeÇarş. Ocak 27, 2010 5:34 pm

» Gül nedir ki? Solup gider. Gün nedir ki? Gelip gider. Ateş nedir ki? Söner biter. Ama sana olan sevgim sonsuzdurAsk Sözleri Virgul ancak mezarda biter.

» YalnızımAsk Sözleri Virgul yalnızlığım beni dinlemekteAsk Sözleri Virgul yalanda olsa ne varki bu
şarkı sözleriyı söylemekteAsk Sözleri Virgul yalanda olsa içimden bir bulut akıp geçiyorAsk Sözleri Virgul yalanda olsa MUTLUYUM bu bana YeTeR

» Aşk günah olmayacak kadar masumAsk Sözleri Virgul köle olmayacak kadar özgürAsk Sözleri Virgul ulaşılmayacak kadar derinAsk Sözleri Virgul unutulmayacak kadar yakın seninle yaşanacak kadar özeldir.

» BAZI AŞKLAR OKYANUS GİBİDİR. GÖRMESENDE SONUNUN BİR YERDE BİTTİĞİNİ BİLİRSİNAsk Sözleri Virgul ŞİMDİ OKYANUSLAR BİLE KISKANIR SANA OLAN SEVGİMİAsk Sözleri Virgul GÖRMESEMDE BİLİYORUM SONUNU SONSUZA DEK BİTMEYECEK.

» Bazen anlatmak zor geldi korktumAsk Sözleri Virgul bazen cesurdum sen yoktunAsk Sözleri Virgul ve artık bir karar aldım söylüyorum. Seni Çok ama Çok Seviyorum.

» Sana Ne Demeliyim Bilmiyorum GüneşIm Desem Güneş BatıyorAsk Sözleri Virgul Hayatım Desem Hayat KısaAsk Sözleri Virgul Gülüm Desem Oda SoluyorAsk Sözleri Virgul Sana Canım Demeliyim Çünkü Bu Can Seninle Yaşıyor..

» Bir rüzgar eserse oralaraAsk Sözleri Virgul sana olan sevgimi fısıldarsa kulağınaAsk Sözleri Virgul cevabını sevgimden ıslandığın yağmurlarla yolla.

» Aşkına döksem gözyaşlarımıAsk Sözleri Virgul elinle bir defa silecek misin? Şu kalbimi sana versemAsk Sözleri Virgul bir gün gelecek sevecek misin?

» Ben kimseyi böyle delice kıskanmadımAsk Sözleri Virgul hiçkimseye böyle yürekten bağlanmadımAsk Sözleri Virgul ben kimse için bir gün oturup ağlamadım. Yanlızca senin için Aşkım.

» Seni Çok Özledim. Seni Her Özlediğimde Kalbime Bir Yıldız Çizdim. Seni Ne Kadar Özlediğimi Bilmek İstermisin? Sayende Bir GöKyüzüne Sahibim Canim!!

» Sevmekmi? Hiç Tatmadım? Ya Gülmek? Çoktan Unuttum? YaşAmakmı? BoşVer! AşK Nemi? Büyük Bir Yalan! Mutsuzlukmu? IşTe O Benim Dünyam!

» Sonbahara İNat AğAç Hala YeşErmekteAsk Sözleri Virgul Geceye İNat Gün Hala AğArmaktaAsk Sözleri Virgul Ben İSe Kadere İNat Hala Senİ SevmekteyİM. İNat Bu Ya MahşEre Kadar Senİ SeveceğİM!

» Biliyorum Sen GüneşSin Etrafında Binlerce Gezegen VarAsk Sözleri Virgul Ama Sende Biliyorsun Ki Ben Dünyayım Ve Bir Tek Bende Hayat Var..

» Seni Cok Özledim. Seni Her Özledigimde Kalbime Bir Yildiz Cizdim. Seni Ne Kadar Özledigimi Bilmek Istermisin? Sayende Bir GöKyüzüne Sahibim Canim!!

» Sonbahara İNat AğAç Hala YeşErmekteAsk Sözleri Virgul Geceye İNat Gün Hala AğArmaktaAsk Sözleri Virgul Ben İSe Kadere İNat Hala Senİ SevmekteyİM. İNat Bu Ya MahşEre Kadar Senİ SeveceğİM!

» Biliyorum Sen GüneşSin Etrafında Binlerce Gezegen VarAsk Sözleri Virgul Ama Sende Biliyorsun Ki Ben Dünyayım Ve Bir Tek Bende Hayat Var..

» Ne zaman sağır bir ressamAsk Sözleri Virgul kristal bir zemin üzerine düşen gülün sesinin resmini çizerseAsk Sözleri Virgulişte o zaman seni unutur bir b
aşkasını severim...

» İsteyipte sahip olamadığım her şeyin yerine seni koyduğum zaman anladım kiAsk Sözleri Virgul ben her şeye sahipmişim çünkü sen her şeyden ve herkesten değerlisin!!!!

» Bir çerçeve astım odama içi boş önemi yokAsk Sözleri Virgul neden diye sorma neye baksam seni görüyorum nasıl olsa..

» Umutlarım Yıkıldı Senden Sonra Yaşamayı Haram Gördüm Kendime!!! Bu Dünyadan Kurtulmak İstediysemde Kaç Defa Sensiz Gidemedim Ölüme...

» Senin sevgini doldurdum gönül kadehimeAsk Sözleri Virgul senin sevgini içeceğim. Senin hayallerini çizdim gözlerimeAsk Sözleri Virgul hep seni seyredeceği. İlkdefa seni sevdim ölene kadarda seni SEVECEĞİM...

» Buruk bir duygu yüklenirse yüreğineAsk Sözleri Virgul gözlerin zaman zaman takılıyorsa uzaklaraAsk Sözleri Virgul kulakların çınlarsa zamansızAsk Sözleri Virgul bilki bir yerlerde ÖZLENMİŞSİNDiR!!!!!

» YAŞAMAK ÖZLEMSİZAsk Sözleri VirgulÖZLEM SEVGİSİZAsk Sözleri VirgulSEVGİDE SENSİZ OLMAZ.UNUTMA SEVMEK DAİMA BERABER OLMAK DEĞİL.SENSİZKEN BİLE SENİNLE OLABİLMEKTİR.

» Sen güllere özenme güller sana özensinAsk Sözleri Virgul üzme tatlı canını sen güllerden de güzelsin. Bir gülüş kadar özgür özgürlük kadar vaz geçilmezsin gülüm sen her şeye değersin..

» kimsin sen? yaşamak isteyipte yaşayamadığım umutlarımsın.. yıllardır beklediğimsin belki de... kimsin sen? sen benim sevdiğimsin.. sevdiğimi söyleyebildiğimsin..
Dokuz mevsim
"
[ADMİN]"
Ask Sözleri Adminc10
Dokuz mevsim

Kadın

Ask Sözleri Empty
MesajKonu: Geri: Ask Sözleri   Ask Sözleri Icon_minitimeCuma Ocak 29, 2010 2:28 pm

hepside birbirinden güzel sözler tşkler ümmühancım gülümse
Cilgin Stylee
"
İsinan YK'cı"
Ask Sözleri Stars9
Cilgin Stylee

Kadın
İş/Hobiler İş/Hobiler : Ismail Yk müsikleri dinlemek

Ask Sözleri Empty
MesajKonu: Geri: Ask Sözleri   Ask Sözleri Icon_minitimeCuma Ocak 29, 2010 4:06 pm

Birsey Degil Caniiiiiiim begendigine sevindim gülümse
Ykci-Yk
"
üye"
Ask Sözleri Uyehr710

Kadın

Ask Sözleri Empty
MesajKonu: Geri: Ask Sözleri   Ask Sözleri Icon_minitimeCuma Ocak 29, 2010 4:28 pm

Askiiiiiim beniiiim Nicklerin cok güzel herzamanki gibi Seni Seviyorum
Misafir
Misafir
Anonymous

Ask Sözleri Empty
MesajKonu: Geri: Ask Sözleri   Ask Sözleri Icon_minitimePaz Nis. 11, 2010 10:33 pm

Tşkler Paylaşımın İçin gülümse
**_SeNSiZiM-YaR_**
"
süper moderatör"
Ask Sözleri Smodi10
**_SeNSiZiM-YaR_**

Kadın
Doğum tarihi : 30/03/90
İş/Hobiler İş/Hobiler : BeNi mutLU eDeCeK hErŞeY :)

Ask Sözleri Empty
MesajKonu: Geri: Ask Sözleri   Ask Sözleri Icon_minitimeC.tesi Nis. 24, 2010 1:07 pm

paylasm ıcı tskr
http://ismailykkral.tk

Ask Sözleri
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Ismail yk - bu sarkini sözleri yok
» İSMAİL YK BU ŞARKININ SÖZLERİ YOK K.R.
» Bu sarkının sözleri yok kamera arkası video görüntüleri