ne dayılıkta gözüm var ne de ağalıkta..yalnız dalımı kıran olursa ağacını kökünden sökerim
sevdigimizi elimizden alanlara kolumuza jilet attıranlara kadeh şişesini elimize tutuşturanlara isyanım allah a değil TÜM ALLAHSIZLARA BENIM ADIM EZANLA BASLADI SELAYLA BITER ISTEYENE DEGIL ALYINA GIDER
ALEMIN DERDI BEN OLMUSUM DEMEKKI ZAMANINDA COK KOYMUSUM
ELALEM CUZDANINI KOYAR BEN YUREGIMI KOYDUM
BEN BU ALEMDE KRALDA KURALDA TANIMAM
SEVGİME İHANET EDEN SEVGİLİYİ KURŞUNA DİZERKEN TİTRERSE ELİM O TİTREYEN ELLERİMİ KESMESSEM NAMERDİM!!!
NE ŞEKİL İÇİN VERENLE NE DE VEREN İÇİN ŞEKİLDEN ŞEKİLE GİRENLE İŞİM OLMAZ
HeR GeNÇ DeLiKaNLıNıN BiR SeVGiLiSi oLaBiLir AmA, HeR GeNÇ KıZıN BiR DeLiKaNLı SeVGiLiSi oLaMaZ...!!!
FİRARİ SAATLERİN ARDINDAN GELEN İSYANKAR SOKAKLARIN TÖVBEKAR COCUKLARIYIZ BİZ SEVDİĞİMİZ İÇİN YASAR DOSTUMUZ İÇİN ÖLÜRÜZ VEDE HİÇBİR ZAMAN HİÇ BİR YERDE HİÇ KİMSEYE HESAP VERMEYİZ
Delikanlılık ne racon kesmek ne adam öldürmek nede haraç kesmektir. delikanlılık akşam olunca evine ekmek ***ürmektir...
HerkeZ ELine Bi SALLama aLıp BeN BaBayIm Dİyo DELiKanLıyIm DiYo............................. AMa hiç KiMse ŞuNu UntMasın Her DeliKanLının Bir DeliKanLısı WarDır
ßiz zenGin CocuqLarı Gißi $iq Giyinip PahaLi H£d!y€Ler aLmayı ßiLmeyiS aMa Teq ßiLdiğimiz ßi$i Wardır SevdiqMi öLümüne Severiz..!!!
biz her ne kadar loş ışık altında mini etekli kızlarla dans etmeyi bilmesekte mahalle köşelerinde yağmur altında delikanlınca sewmesini herkesten daha iyi BİLİRİZ.
Bilmesekte Zengin çocukları gibi parlak taşların üzerinde dans etmeyi elbette biliriz Allah'ına Kadar Delikanlı Gibi Sevmeyi!!
GeCeLeRi GeLMe JiLeT aTaRıM uZaTMa KoLuNu SaNa Da aTaRıM BeN HeRGeCe aGLaYıP KeNDMi DoGRaRm DeDiM Ya SaNa GüLüM ßêN PisKoPaTım.
Farkımız Tarzımız Bizim Delikanlı OLmamız, Ya Kan KuStururuz yada Tam SuStururuz. Bu HuSuSta N£ KuraL N£d£ KraL tanırız.!
BİZ YIKILMAZ SEVGİLERİN SARSILMAZ TAŞLARIYIZ ANLIMIZDA BELA YAZAR GÖNLÜMÜZDE SEVDA DELİCE SEVMEYİ BİLİRİZ UNUTMAYI ASLA....!!!
Bir şeyleri göklere çıkartıp mutluyum sanıyorsun..Kendine göre şanslı, bana göreyse zavallısın!
herşei bilmene grk yok haddini bil yeter..
Maksat bir sevgili uğruna ölmek değil uğrunda ölünecek bir sevgili bulmaktır...
Ben keder üretir dert yaratırım aleme ibrettir herbir satırım kırk yılın başında halim hatrım sorulsa ne yazar sorulmasa ne !!!
rabbim sen beni dostlarımdan koru ben düşmanlarımın icabına bakarım.!!!
Sizin oralarda yıldız kaydığında dilek tutulur bizim buralardaysa birinin öldüğüne inanılır...ne yani sizin dileklerinizin kabul olması için bizden birinin ölmesimi lazım....
birgün soracaksın."ben mi hayat mı"?diye."hayat" diyeceğim.sonra sen küsüp gideceksin.ama hiçbir zmaan bilemeyeceksin ki;benim hayatım sensin...
senin için canımı verecek kdr cesur, bir kalemde silecek kdr yürekliyim Sevmek, karanlıkta gülüşüdür ölümün...
İsTiFaMı WeRdIm Bu AsKtAn KaDeRiMi YaZaRıM eN bAsTaN aNlAdImKı SeNıN yUrEgIn Ya DeMıRdEn Ya TaStAn
Sizin oralarda yıldız kaydığında dilek tutulur bizim buralardaysa birinin öldüğüne inanılır...ne yani sizin dileklerinizin kabul olması için bizden birinin ölmesimi lazım....
Wefasıs kullardan vefa bekleme kıymetsis bir kula satarlar seni!..
Dilden sevmesini bilmeyiz bazıları gibi değiliz sevdik mi yürekten ölümüne severiz farkımız tarzımız .......
HiC ß! MaN!Ta Bana ayaq CekemeD! ceqSé Bıle ayaq†a qezeMeDı
Ayık oL panik yapma rahat oL ßaq daLgana 3 günLük dünya ne sana kaLır ne ßana ..!!!
Esrarı çekmişim gözlerim kanlı yürüyorum yolda gönlüm yaralı var kolumda 3-5 jilet yarası oda ZaLiMiN SoN hatırası!!!
19 YaŞinda Gİrsem Kara TopraĞa Sevgİlİm Sen AĞlarmisin DÖnse YÜzÜm Kara TopraĞa BaŞkasina GÖnÜl BaĞlarmisin
séwén séwiLmés,séwiLén séwmés cünkü bu dünyada yaLandan séwén ŞEREFSİZLER tükénmés ..::
bu benim dünyam çek qit hayatımdann dönmek istersn kimin umrundaaa bu senin hatan! *_Tam_kar$ıya_geçerken_ßıraktığın_O_el_ßen!m_|||
YaşamLa ölüm Arasindaki o ince cizgide Cambazlık Yapıyorum Bu Aralar Ayagım Kayınca ciğlıklar Düzgün yürüyünce ise alkıslar kopuyor
Aşk dudaktan çıkan bir kelimde değil gözlerden akan yaştır.Maksat bir sevgili uğruna ölmek değil uğrunda ölünecek bir sevgili bulmaktır.
gidersen geriye dönme dönersen de üstüne fazla bir sey giyme
Biz ölmeyi çoktan göze aldık da, yanımızda kimler ***üürücez onu düşünüyoruz.
hayata_alt_f4
Bir gün titreyerek uyanirsan bil ki resmini optügüm gündür. Ama bir gün sebebsiz yere gozyaslarin akarsa, bil ki oldügüm gündür.
Kimbilir hangi aksam günesle beraber bende sönecegim kimbilir hangi ellerden son suyumu içecegim belki göremeden ölecegim fakat yinede seni EBEDiYEN SEVECEGiM
Kalbimi kırmak suya yazı yazmak kadar zordur. Kalbimi düzeltmek ise gece doğan güneşe dokunmaya benzer. Sen o suya yazı yazdın.Şimdi güneşin doğmasını bekle
aşk bir eşkiyanın hayata itirazıdır susarsa çatışma konuşursa savaş yazarsa destan severse devrim olur tutku ben bir eşkiyayım ve sana aşığım Sen beni sevmeyip başkasını sevsende umarım oda sever…BAŞKASINI
*Yanlızlık benim eski sevgilim yalnızlık benim en vefalı yarim ben onu kimler için terkettim o beniii bırakmıyor!! Sen beni öyle bir hale getirdin ki dostlarım bile güldü ama ben seni öyle bir hale getireceğim ki düşmanların bile ağlayacak! Bazen anlatmak zor geldi korktum, bazen cesurdum sen yoktun, ve artık bir karar aldım söylüyorum. Seni Çok ama Çok Seviyorum.
Dilden sevmesini bilmeyiz bazıları gibi değiliz sevdik mi yürekten ölümüne severiz farkımız tarzımız ……. Serserisiyiz
ben seninle toğrağa girerim diyenleri çok gördüm ben öyle diyenleri toğrağa hep yanlız göndüm. Kimine göre adamız, kimine göre yalanız. Hepiniz rahat olun biz adamına göre muamele yaparız…
delikanlılık tesbih sallayıp silah çekmek değil, Delikanlılık tesbihi çekip silahı saklamaktır.
Sabah seni izlemesi için bir melek yolladım peşinden ama düşündüğümden de erken döndü. Ne oldu dedim? “Bir melek asla başka bir meleği izleyemez” dedi Canım…
Cilgin Stylee "
Konu: Geri: Damar Nickler Çarş. Ocak 27, 2010 5:04 pm
Nickler cok güzel emegine saglik Fatih
Misafir Misafir
Konu: Geri: Damar Nickler C.tesi Ocak 30, 2010 10:17 am