Kumluca'ya bağlı Mavikent Belediyesi tarafından düzenlenen '20. Geleneksel Sezon Sonu Şenlikleri' ile '1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı Etkinlikleri' kapsamında dün gece İsmail Yk sahneye çıktı. Mavikent Belediyesi futbol sahasında gerçekleşen konseri Demre, Finike, Kumluca ve Kemer ilçelerinden yaklaşık 15 bin kişi izlemeye geldi. Statta yaşanan izdihamı önlemek için geniş güvenlik tedbirleri alınmasına rağmen bazı kadın ve çocuklar ezilme tehlikesi geçirdi. Oluşan izdiham ve heyecana dayanamayan bazı seyirciler ise baygınlık geçirdi. İsmail Yk, sahne performansıyla göz doldururken, söylediği duygusal ve hareketli şarkılarla hayranlarına keyifli bir gece yaşattı.
ANLAMINI BİLMEDİĞİNİZ ŞARKILARI DİNLEMEYİN
Konserinde son zamanlarda yabancı dilde okunan rap müziğe ilginin arttığından da yakınanİsmail Yk şunları söyledi:
"Bazı benim de yakından tanıdığım genç arkadaşların yabancı dilde okunan rap müziği sözlerinin anlamını dahi bilmeden güzel bir şeymiş gibi dinlemelerine anlam veremiyorum. Ben Türkçe'nin hem zengin hem de her tür müzik için ideal ve yeterli olduğuna inanıyorum. Bu nedenle beni seven herkese buradan çağrı yapıyorum. Lütfen anlamını bilmediğiz hiçbir parçayı güzel zannedip dinlemeyin. Çünkü oradaki sözler belki size ve sevdiklerinize hakaret içerebilir."
Sevenlerine İngilizce, İtalyanca ve Arapça rap şarkılarından örnekler sunan şarkıcı daha sonra bir de Türkçe şarkı okuyarak aradaki farkı kendilerinin görmelerini istedi. Konserin sonunda şarkıcıya günün anısına plaket verildi. (Doğan Haber Ajansı) 01.07.2010 14:10[2131462]
TUĞÇE_YK "
Konu: Geri: İzdihamın Adı İsmail YK C.tesi Ocak 22, 2011 11:34 pm
HELAL SANA AŞKIM KIM TUTARSENI YÜRÜ BEEEE AŞKIM İSMAİL YK
Meral Yurtseven "
Konu: Geri: İzdihamın Adı İsmail YK Ptsi Mayıs 30, 2011 2:42 pm
TUĞÇE_YK demiş ki:
HELAL SANA AŞKIM KIM TUTARSENI YÜRÜ BEEEE AŞKIM İSMAİL YK