www.ismailykkral.tk [MetRoPoL İbRahiM Subaşı Web desigN..
İsmail Yk Belçika?Da Hayranları İle Çoşturdu Untitl11
İsmail Yk Belçika?Da Hayranları İle Çoşturdu Untitl11
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

ÇıLgIn yK' cIlAr iSmAiLyKkRaL.Tk fAn sItEsInE HoŞgElDiNiZ...

AnasayfaAnasayfa  KapıKapı  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  İletişimİletişim  

İsmail Yk Belçika?Da Hayranları İle Çoşturdu

YazarMesaj
İbrahim Subaşı
"
[ADMİN]"
İsmail Yk Belçika?Da Hayranları İle Çoşturdu Adminc10
İbrahim Subaşı

Erkek
Doğum tarihi : 17/03/91
İş/Hobiler İş/Hobiler : MOTOR LA GEZMEK FUTBOL....

İsmail Yk Belçika?Da Hayranları İle Çoşturdu Empty
MesajKonu: İsmail Yk Belçika?Da Hayranları İle Çoşturdu   İsmail Yk Belçika?Da Hayranları İle Çoşturdu Icon_minitimeC.tesi Ocak 22, 2011 11:32 am

İsmail Yk Belçika?Da Hayranları İle Çoşturdu 1ismail-yk-belcika-da-hayranlari-ile-costurdu_o
Arabanızdaki çiziklerden kurtulmanın ucuz ve kolay yolu!İsmail Yk Belçika?Da Hayranları İle Çoşturdu Say
Belçika Brüksel?de konser veren sanatçı İsmail Ykbirbirinden güzel şarkıları ile geceye katılanları coşturdu. Sanatçının salona girmesi ile hayranlarıİsmail Yk diye bağırmaya başladılar. Konser öncesi DJ Volkan eşliğinde eğlenen gençler konser sonrasında DJ eşliğinde eğlendiler.

Brüksel?de Birmingan Düğün salonunda gerçekleşen konserde sahneye çıkan İsmail Yk bir birinden güzel dans hareketleri iled hayranlarını büyüledi. Sanatçı İsmail YK?nin seslendirdiği şarkılara zaman, zaman hayranları da eşlik etti. İsmail Yk hayranları arasından seçtiği genç kızlardan ve genç erkelerden bazılarını sahneye alarak kim en güzel dans ediyor diye küçük bir yarışma yaptı ve hepsini birinci ilan etti.

BRÜKSEL HALKINA TEŞEKKÜR EDİYORUM
Brüksel?de Wit-Wetten organizasyon tarafından düzenlenen konser coşkulu geçti Wit ? Wetten organizasyonun başkanı Oktay Aydın ?Bu konserde amacımız organizasyonlar düzenleyerek buradaki vatandaşlarımıza Türkiye havasında yaşatmak? dedi. Konser sonrası hayranlarının büyük ilgisi ile karşılaşan İsmail Yk ile resim çektirmek isteyenle saatlerce sıra beklemek zorunda kaldılar

Konser sonrası konuşan sanatçı İsmail Yk ?Çok mutluyum çok sevinçliyim atmosfer yerindeydi. Benim Brüksel?e ilk gelişim değil sürekli her zaman söylediğim gibi burada çok mutlu oluyorum, çünkü her gelişimde Brüksel?de mutlu, neşeli anlar yaşıyorum. Bu günde sevenlerimle bir araya geldim, karşı , karşıya oldum. Brüksel halkına çok teşekkür etmek istiyorum, hiçbir zaman bizi yalnız bırakmadılar ve bize kendilerinden vakit ayırdılar, hepsine teşekkür ediyorum? dedi.

İsmail YK?nin her konserine katılan ve büyük hayranı olan Kubat Duruel?e beni seviyor musun sorusunu soran İsmail YK?ya Kubat Duruel ?Evet çok seviyorum ve on defa geldi her konserine geldim? dedi.

Konser öncesi DJ Volkan eşliğinde eğlenen gençler konser sonrası da geç saatlere kadar DJ eşliğinde eğlendiler.

http://www.ismailykkral.tk/

İsmail Yk Belçika?Da Hayranları İle Çoşturdu
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Ismail YK'nin Kücüklügü ( Ismail Yurtseven)
» İSMAİL YK'M
» İsmail YK :)))))
» Ismail yk ;)
» ismail