Belçika Brüksel?de konser veren sanatçı İsmail Ykbirbirinden güzel şarkıları ile geceye katılanları coşturdu. Sanatçının salona girmesi ile hayranlarıİsmail Yk diye bağırmaya başladılar. Konser öncesi DJ Volkan eşliğinde eğlenen gençler konser sonrasında DJ eşliğinde eğlendiler.
Brüksel?de Birmingan Düğün salonunda gerçekleşen konserde sahneye çıkan İsmail Yk bir birinden güzel dans hareketleri iled hayranlarını büyüledi. Sanatçı İsmail YK?nin seslendirdiği şarkılara zaman, zaman hayranları da eşlik etti. İsmail Yk hayranları arasından seçtiği genç kızlardan ve genç erkelerden bazılarını sahneye alarak kim en güzel dans ediyor diye küçük bir yarışma yaptı ve hepsini birinci ilan etti.
BRÜKSEL HALKINA TEŞEKKÜR EDİYORUM Brüksel?de Wit-Wetten organizasyon tarafından düzenlenen konser coşkulu geçti Wit ? Wetten organizasyonun başkanı Oktay Aydın ?Bu konserde amacımız organizasyonlar düzenleyerek buradaki vatandaşlarımıza Türkiye havasında yaşatmak? dedi. Konser sonrası hayranlarının büyük ilgisi ile karşılaşan İsmail Yk ile resim çektirmek isteyenle saatlerce sıra beklemek zorunda kaldılar
Konser sonrası konuşan sanatçı İsmail Yk ?Çok mutluyum çok sevinçliyim atmosfer yerindeydi. Benim Brüksel?e ilk gelişim değil sürekli her zaman söylediğim gibi burada çok mutlu oluyorum, çünkü her gelişimde Brüksel?de mutlu, neşeli anlar yaşıyorum. Bu günde sevenlerimle bir araya geldim, karşı , karşıya oldum. Brüksel halkına çok teşekkür etmek istiyorum, hiçbir zaman bizi yalnız bırakmadılar ve bize kendilerinden vakit ayırdılar, hepsine teşekkür ediyorum? dedi.
İsmail YK?nin her konserine katılan ve büyük hayranı olan Kubat Duruel?e beni seviyor musun sorusunu soran İsmail YK?ya Kubat Duruel ?Evet çok seviyorum ve on defa geldi her konserine geldim? dedi.
Konser öncesi DJ Volkan eşliğinde eğlenen gençler konser sonrası da geç saatlere kadar DJ eşliğinde eğlendiler.