İSMAİL YK BNİM İÇN ÖLDÜNSEN ŞARKIYI KLİB ÇEKSİN GERÇİ BÜTÜN ŞARKILARI GÜZEL SENİ ÇOK SEVİYORUM AŞKIM SENİNLE BİR FOTARAF ÇEKİLMEK İSTİYORUM SENİ TANIMAK İSTİYORUM AMA OLMUYO HAYEL İŞTE SEN BENİM ŞAKIMSIN SENDEN VAZ GEÇMEM ASLA SENİ ÇOK SEVİYORUM BİDE ÇOK YAKIŞIKLISIN BİTANEMMMMM<3<3<3<3<3<3<
RumeYsaYk "
Konu: Geri: İsmail YK 6. Klibi Hangi Şarkıya Çeksin..?? Paz Kas. 07, 2010 5:39 pm
Hepsi ßirbirinde qsL aMa 'ßnm İçn öLdn Sen' bnCe
yk merve Misafir
Konu: Geri: İsmail YK 6. Klibi Hangi Şarkıya Çeksin..?? Çarş. Ocak 19, 2011 5:09 pm
of ya ayrılmama vermeyin oy benim için öldünsen klib çeksin ya gerçi hepsi güzel ama beim için öldün sen damar güzel şarkı klib çekilsin ha bu rada ismail yk çok yakışıklısın seni çok seviyorum senin çin ölürüm aşkım ta keşke seni görebilsem yalova konservermeye geldi ama ismailim be bakamdım sana doyamadım gene gel bi resim çekilemedim seninle ne olur duy sesimi ya<3<<3<3<3<3<3<3<3<3
yk merve Misafir
Konu: Geri: İsmail YK 6. Klibi Hangi Şarkıya Çeksin..?? Ptsi Ocak 24, 2011 3:05 pm
of ya ayrılamama oy vrmeyin be benim için öldün sene verin ona klib çeksin tmm hpsi güzel ama benim içn daha güzel
yk merve Misafir
Konu: Geri: İsmail YK 6. Klibi Hangi Şarkıya Çeksin..?? Çarş. Şub. 02, 2011 12:52 pm
ben veryorum oy benim için öldünsen ama çok az herkes ayrılmama veriyo ama olmazki böyle benim için öldün sene verin oy hadi zor bişey değil