14 yıl önce evlendiğinde başı örtülü, hanım hanımcık bir kadındı. Üstelik bir de kızı olmuştu. Ama her şey birden değişti. Genç kadın başörtüsünü attı, süslenip püslenmeye başladı. Kendisi gibi evli bir adamla aşk yaşamaya başladı. Kocası durumundan şüphelenince bir gece yarısı, kocasına, kızına ve kayınvalidesine ilaçlı kola içirdikten sonra evdeki televizyonu ve beyaz eşyaları da alarak ortadan kayboldu. Bıraktığı notta "Ben bundan sonra yokum, başınızın çaresine bakın" yazıyordu. Sevgilisi olan adamda aynı gece çocuklarını terkederek ortalıktan kaybolmuştu. Uşak’ta yaşanan bu ibret verici olay bundan tam iki yıl önce yaşandı.
Bulursa karısını boşayacak
Polis ve jandarma bir yıl boyunca Emine D. ve sevgilisi S.K’yı tüm aramalara rağmen bulamadı. Talihsiz koca, geçen yıl karısına boşanma davası açtı ama, kadın ortalarda olmadığı için halen boşanamadı. Dertli koca Hüseyin D. “Eşim evlendiğimizde mazbut ve hanım hanımcık bir eşti. Ama 3 yıl önce başörtüsünü attı, bana karşı tavırları değişti. O gece de bizleri ilaçlı kolayla uyutup ortadan kayboldu. Artık yüzünü şeytan görsün ama o olmadan boşanamıyorum. Bu çileden bıktım artık. Bende artık yoluma bakmak istiyorum. Onu gören ya da yerini bilen varsa insanlık namına bana ulaşsın” diyerek herkesten yardım bekliyor. Dedik ya, Allah kimsenin başına böyle bir eş vermesin!...