www.ismailykkral.tk [MetRoPoL İbRahiM Subaşı Web desigN..
İsMAiL Yk _Aç TeLeFoNu Untitl11
İsMAiL Yk _Aç TeLeFoNu Untitl11
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

ÇıLgIn yK' cIlAr iSmAiLyKkRaL.Tk fAn sItEsInE HoŞgElDiNiZ...

AnasayfaAnasayfa  KapıKapı  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  İletişimİletişim  

İsMAiL Yk _Aç TeLeFoNu

2 posters
YazarMesaj
*DeRYa_yk*
"
üye"
İsMAiL Yk _Aç TeLeFoNu Uyehr710

Kadın
Doğum tarihi : 21/06/90

İsMAiL Yk _Aç TeLeFoNu Empty
MesajKonu: İsMAiL Yk _Aç TeLeFoNu   İsMAiL Yk _Aç TeLeFoNu Icon_minitimePaz Ocak 17, 2010 5:29 pm

cildirdim aklim yok hayatimin anlami kalmadi simdi baglandim sana askim dedim attin tuttun kandirdin beni söylediler ama ben catmadim senden baska kimseye inanmadim megersem hakli onlarmis attin tuttun sattin beni beni sen burdun telefonlarima cikmaz oldun söyle hicmi acimiyorsun hala seviyorum bilmiyormusun cik telefona Allahin cezasi ac telefonu acc ac telefonu ne olursun yaarr ac telefonu bir konussan yarr ac telefonu ben ariyorum canim dedigin gülüm dedigin o sesin nerde ac telefonu ne olursun yarr ac telefonu bir konussan yarr ac telefonu ben ariyorum canim dedigin gülüm dedigin o sesin nerdee

terkedildim acimasiz yanlizim yapayanliz gözbebegim yar dedigim birakti yarsiz (2x)

hani güzelim günler kollarinla beni sarardin seni aradigim zaman üc kere calmaz acardin

ac telefonu ne olursun yarr ac telefonu bir konussan yarr ac telefonu ben ariyorum canim dedigin gülüm dedigin o sesin nerdee (2x)
Zeyno YK
"
Gelişmiş YK'cı"
İsMAiL Yk _Aç TeLeFoNu Stars5
Zeyno YK

Kadın
Doğum tarihi : 14/10/92
İş/Hobiler İş/Hobiler : Muzik dinlemek ve sarki yazmak söylemek

MesajKonu: Geri: İsMAiL Yk _Aç TeLeFoNu   İsMAiL Yk _Aç TeLeFoNu Icon_minitimeÇarş. Ocak 20, 2010 6:46 am

saol canim ;)
Misafir
Misafir
Anonymous

MesajKonu: Geri: İsMAiL Yk _Aç TeLeFoNu   İsMAiL Yk _Aç TeLeFoNu Icon_minitimeÇarş. Şub. 03, 2010 8:38 pm

saol paylasımın ıcın gülümse

İsMAiL Yk _Aç TeLeFoNu
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Ismail yk - Ac Telefonu
» Ismail yk- Seviyorum
» İsmail YK – Ceviz
» İsmail YK :)))))
» Ismail yk ;)