www.ismailykkral.tk [MetRoPoL İbRahiM Subaşı Web desigN..
msn nickleri-*5 Untitl11
msn nickleri-*5 Untitl11
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

ÇıLgIn yK' cIlAr iSmAiLyKkRaL.Tk fAn sItEsInE HoŞgElDiNiZ...

AnasayfaAnasayfa  KapıKapı  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  İletişimİletişim  

msn nickleri-*5

YazarMesaj
**_SeNSiZiM-YaR_**
"
süper moderatör"
msn nickleri-*5 Smodi10
**_SeNSiZiM-YaR_**

Kadın
Doğum tarihi : 30/03/90
İş/Hobiler İş/Hobiler : BeNi mutLU eDeCeK hErŞeY :)

msn nickleri-*5 Empty
MesajKonu: msn nickleri-*5   msn nickleri-*5 Icon_minitimePaz Nis. 25, 2010 1:04 pm

♥️ Ya Sözlerin Aklımda, Ya Da Aklım Adında, Ya Hayalin Karşımda, Ya Da Sesin Kulağımda, Ya Ben Çıldırıyorum, Ya da Çok Özlüyorum, Ya Özlemek Çok Güzel, Yada Özlenen Çok ÖZEL...

♥️ Sözlerin büyük, yüreğin küçük! Hataların yanlışların çok,doğruların yok! Bir şeyleri göklere çıkartıp mutluyum sanıyorsun..Kendine göre şanslı, bana göreyse zavallısın!

♥️ İçinde öyle bir umut taşıki onu senden kimse alamasın.gözlerin hep gülsün.onuda kalbinde öyle bir saklaki gerçekten isteyen bulsun.

♥️ Yaşamak özlemsiz, özlem sevgisiz, sevgi sensiz olmaz.. Unutma gülüm sevmek daima beraber olmak değildir, sen yokken bile seninle olabilmektir..

♥️ Dertlerin kum tanesi kadar küçük, sevinçlerin nisan yağmurları kadar bol olsun ve öylesine mutlu ol ki gözünden akan yaşlar değerini bilmeyenlere sadakan olsun..

♥️ Hoççakal Allah a emanet ol tabii ki Allahın varsa?Hoşçakal aşk sende kalsın sanmam ama işine yararsa?

♥️ Ağlamak çocuklara, affetmek ise Allah a mahsus. Beni birgün aldatırsan çocuk değilim ağlamam, Allah değilim affetmem...

♥️ Dünyanın en güzel şeyini sana vermek isterdim, Fakat seni sana nasıl verebilirim ki?

♥️ Kalbinde yer yoksa Güzelim ! farketmez ben ayaktada giderim.

♥️ O vefasız kalbin hissetmesede.. Sana bu şarkıyı dinleteceğim.. Bu aşkın uğruna ömrüm bitsede.. Sana sevmeyi öğreteceğim...

♥️ Hayat bir şekilde elbet devam edecek birde içinde sen olsan işte o zaman her yer yeşerecek.

♥️ Güneşi sevdiğini söylüyorsun güneş çıktığında perdeleri örtüyorsun.Rüzgarı sevdiğini söylüyorsun rüzgar çıktığında kapıları kapatıyorsun.Yağmuru sevdiğini söylüyorsun yağmur yağınca şemsiyeni açıyorsun.Korkuyorum çünkü beni sevdiğini söylüyorsun.

♥️ Günahın özüyse seni sevmek cezam cehennem olsun

♥️ Seni asil insanların basit sevgileriyle değil, basit insanların asil sevgileriyle sevdim. Bu güzel aşkımıza nokta koyma, sana kucak dolusu virgül getirdim?
http://ismailykkral.tk

msn nickleri-*5
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Gs Nickleri
» msn nickleri-*1
» msn nickleri-*2
» Msn nickleri...
» msn nickleri-*3