www.ismailykkral.tk [MetRoPoL İbRahiM Subaşı Web desigN..
Hayatını İsa'ya vermek, dua vasıtasıyla ifade edebileceğin bir iman hareketidir. Untitl11
Hayatını İsa'ya vermek, dua vasıtasıyla ifade edebileceğin bir iman hareketidir. Untitl11
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

ÇıLgIn yK' cIlAr iSmAiLyKkRaL.Tk fAn sItEsInE HoŞgElDiNiZ...

AnasayfaAnasayfa  KapıKapı  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  İletişimİletişim  

Hayatını İsa'ya vermek, dua vasıtasıyla ifade edebileceğin bir iman hareketidir.

2 posters
YazarMesaj
**_SeNSiZiM-YaR_**
"
süper moderatör"
Hayatını İsa'ya vermek, dua vasıtasıyla ifade edebileceğin bir iman hareketidir. Smodi10
**_SeNSiZiM-YaR_**

Kadın
Doğum tarihi : 30/03/90
İş/Hobiler İş/Hobiler : BeNi mutLU eDeCeK hErŞeY :)

Hayatını İsa'ya vermek, dua vasıtasıyla ifade edebileceğin bir iman hareketidir. Empty
MesajKonu: Hayatını İsa'ya vermek, dua vasıtasıyla ifade edebileceğin bir iman hareketidir.   Hayatını İsa'ya vermek, dua vasıtasıyla ifade edebileceğin bir iman hareketidir. Icon_minitimePerş. Nis. 15, 2010 10:26 am

Dua etmek, sadece Allah'la konuşmaktır. O seni tanıyor kardeşim. Önemli olan kalbinin tutumudur, samimiyetin. Bu duayı etmeni tavsiye ediyoruz:

"Sevgili Rabbim, sana ihtiyacım var. Çünkü Sen bana olan sevginden ötürü benim günahlarıma karşılık kendini kurban olarak sundun. Bu nedenle sana sonsuz teşekkürler sunarım. Şimdi kalbimin kapısını sana açıyor ve Seni Kurtarıcım ve Rabbim olarak kabul ediyorum. Günahlarımı bağışlayıp bana sonsuz yaşam sunduğun için çok teşekkür ederim. Yaşamımın yönetimini benden al ve beni kendi istediğin gibi bir kişi yap." AMİN
Bu duanın sana ait olmasını kalbin arzuluyor mu?
Eğer, cevabınız evet ise, vaadi uyarınca,
İsa Mesih yaşamınıza girecektir.
http://ismailykkral.tk
YK'cı Ela
"
Moderatör"
Hayatını İsa'ya vermek, dua vasıtasıyla ifade edebileceğin bir iman hareketidir. 99676010
YK'cı Ela

Kadın
Doğum tarihi : 27/02/94
İş/Hobiler İş/Hobiler : Öğrenci

Hayatını İsa'ya vermek, dua vasıtasıyla ifade edebileceğin bir iman hareketidir. Empty
MesajKonu: Geri: Hayatını İsa'ya vermek, dua vasıtasıyla ifade edebileceğin bir iman hareketidir.   Hayatını İsa'ya vermek, dua vasıtasıyla ifade edebileceğin bir iman hareketidir. Icon_minitimeC.tesi Nis. 17, 2010 12:59 pm

tşklerrrrrrrrrrrrrr
**_SeNSiZiM-YaR_**
"
süper moderatör"
Hayatını İsa'ya vermek, dua vasıtasıyla ifade edebileceğin bir iman hareketidir. Smodi10
**_SeNSiZiM-YaR_**

Kadın
Doğum tarihi : 30/03/90
İş/Hobiler İş/Hobiler : BeNi mutLU eDeCeK hErŞeY :)

MesajKonu: Geri: Hayatını İsa'ya vermek, dua vasıtasıyla ifade edebileceğin bir iman hareketidir.   Hayatını İsa'ya vermek, dua vasıtasıyla ifade edebileceğin bir iman hareketidir. Icon_minitimePerş. Nis. 22, 2010 4:32 pm

riCA etTim Hayatını İsa'ya vermek, dua vasıtasıyla ifade edebileceğin bir iman hareketidir. 557342
http://ismailykkral.tk

Hayatını İsa'ya vermek, dua vasıtasıyla ifade edebileceğin bir iman hareketidir.
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Hangi Renk Neyi İfade Ediyor?