Hayatını İsa'ya vermek, dua vasıtasıyla ifade edebileceğin bir iman hareketidir.
2 posters
Yazar
Konu: Hayatını İsa'ya vermek, dua vasıtasıyla ifade edebileceğin bir iman hareketidir. Perş. Nis. 15, 2010 10:26 am
Dua etmek, sadece Allah'la konuşmaktır. O seni tanıyor kardeşim. Önemli olan kalbinin tutumudur, samimiyetin. Bu duayı etmeni tavsiye ediyoruz:
"Sevgili Rabbim, sana ihtiyacım var. Çünkü Sen bana olan sevginden ötürü benim günahlarıma karşılık kendini kurban olarak sundun. Bu nedenle sana sonsuz teşekkürler sunarım. Şimdi kalbimin kapısını sana açıyor ve Seni Kurtarıcım ve Rabbim olarak kabul ediyorum. Günahlarımı bağışlayıp bana sonsuz yaşam sunduğun için çok teşekkür ederim. Yaşamımın yönetimini benden al ve beni kendi istediğin gibi bir kişi yap." AMİN
Bu duanın sana ait olmasını kalbin arzuluyor mu? Eğer, cevabınız evet ise, vaadi uyarınca, İsa Mesih yaşamınıza girecektir.
YK'cı Ela "
Konu: Geri: Hayatını İsa'ya vermek, dua vasıtasıyla ifade edebileceğin bir iman hareketidir. C.tesi Nis. 17, 2010 12:59 pm
tşklerrrrrrrrrrrrrr
**_SeNSiZiM-YaR_** "
Konu: Geri: Hayatını İsa'ya vermek, dua vasıtasıyla ifade edebileceğin bir iman hareketidir. Perş. Nis. 22, 2010 4:32 pm
riCA etTim
Hayatını İsa'ya vermek, dua vasıtasıyla ifade edebileceğin bir iman hareketidir.