www.ismailykkral.tk [MetRoPoL İbRahiM Subaşı Web desigN..
Hadise Aldatılıyor mu? Untitl11
Hadise Aldatılıyor mu? Untitl11
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

ÇıLgIn yK' cIlAr iSmAiLyKkRaL.Tk fAn sItEsInE HoŞgElDiNiZ...

AnasayfaAnasayfa  KapıKapı  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  İletişimİletişim  

Hadise Aldatılıyor mu?

3 posters
YazarMesaj
EsMeRiMsiN
"
süper moderatör"
Hadise Aldatılıyor mu? Smodi10
EsMeRiMsiN

Kadın

Hadise Aldatılıyor mu? Empty
MesajKonu: Hadise Aldatılıyor mu?   Hadise Aldatılıyor mu? Icon_minitimeSalı Nis. 13, 2010 10:29 am

Hadise, Sevgilisinin Başkasıyla Birlikte Olduğu İddialarını Araştırmak İçin İstanbul'a Geldi.

Hande Yener’in sevgilisi Kadir Doğulu’ya iddiaları soran genç şarkıcı bu yanıtı alınca şoke oldu

Hadise’nin sevgilisi Sinan Akçıl’ın ismi bir süredir popçu Hande Yener ile aşk yaşadığı iddialarıyla gündeme geliyordu. Taraflar bu iddiayı şiddetle yalanlarken “Biz aşk değil iş ilişkisi içindeyiz” diyorlardı. Ancak bu açıklamadan tatmin olmayan Hadise’nin adeta bir dedektif gibi işin peşine düştüğü ortaya çıktı. Hadise, geçen Perşembe ablası Hülya Açıkgöz ile bu iddianın aslını araştırmak için bir günlüğüne Belçika’dan İstanbul’a geldi. İlk olarak sevgilisi Sinan Akçıl ile konuştu.

Akçıl’ın ’Böyle bir şey yok’ sözlerine rağmen Hande Yener ile de görüşmek istedi. Ama Yener ’Yoğunum’ diyerek güzel şarkıcıyla görüşmeyi reddetti. Hadise son olarak da Yener’in ayrıldığı sevgilisi Kadir Doğulu’yu telefonla aradı ve ’Seninle bu dedikodularla ilgili yüz yüze görüşmek istiyorum“ dedi. Hadise’nin bu teklifine Doğulu’dan olumlu yanıt geldi. Hadise, menajeri Haluk Şentürk’ün Etiler’de bulunan Şen Ajans’daki ofisinde Kadir Doğulu ile buluştu ve iddialara göre ondan şu yanıtı aldı:

”Hadise gözünü aç. Benim sevgilimle (Hande Yener) seninki (Sinan Akçıl) birlikte. Hande beni bu yüzden terk etti. “Hadise’nin” Elinde belgen ya da kanıtın var mı?“ sorusuna ise Doğulu ”Kanıtım yok ama biliyorum“ dedi. Doğulu’nun bu açıklamalarının abla Hülya Açıkgöz’ü tatmin ettiği ancak Hadise’nin ise kafasının karışık olduğu öne sürüldü. Ertesi gün sabah erkenden Belçika’ya dönen Hadise’nin karar aşamasında olduğu öğrenildi.
Dokuz mevsim
"
[ADMİN]"
Hadise Aldatılıyor mu? Adminc10
Dokuz mevsim

Kadın

MesajKonu: Geri: Hadise Aldatılıyor mu?   Hadise Aldatılıyor mu? Icon_minitimeSalı Nis. 13, 2010 1:23 pm

amaan ya bunlarınkıde hayatmı Allah aşkına gülümse
EsMeRiMsiN
"
süper moderatör"
Hadise Aldatılıyor mu? Smodi10
EsMeRiMsiN

Kadın

MesajKonu: Geri: Hadise Aldatılıyor mu?   Hadise Aldatılıyor mu? Icon_minitimeSalı Nis. 13, 2010 4:52 pm

bu sanatcıları anlamıyorum valla evleniyorlar bir hafta sonra boşanıyorlar çıkıyorlar bir ay sonra ayrılıyorlar amann gülücük gülücük
İbrahim Subaşı
"
[ADMİN]"
Hadise Aldatılıyor mu? Adminc10
İbrahim Subaşı

Erkek
Doğum tarihi : 17/03/91
İş/Hobiler İş/Hobiler : MOTOR LA GEZMEK FUTBOL....

MesajKonu: Geri: Hadise Aldatılıyor mu?   Hadise Aldatılıyor mu? Icon_minitimeÇarş. Nis. 14, 2010 6:26 am

Paylasım ıcın tşkler...
http://www.ismailykkral.tk/

Hadise Aldatılıyor mu?
1 sayfadaki 1 sayfası