www.ismailykkral.tk [MetRoPoL İbRahiM Subaşı Web desigN..
Msn nickleri... Untitl11
Msn nickleri... Untitl11
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

ÇıLgIn yK' cIlAr iSmAiLyKkRaL.Tk fAn sItEsInE HoŞgElDiNiZ...

AnasayfaAnasayfa  KapıKapı  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  İletişimİletişim  

Msn nickleri...

3 posters
YazarMesaj
Ykci-Yk
"
üye"
Msn nickleri... Uyehr710

Kadın
Doğum tarihi : 17/07/92

Msn nickleri... Empty
MesajKonu: Msn nickleri...   Msn nickleri... Icon_minitimeCuma Ocak 15, 2010 4:32 pm

Şimdi daha iyi anlıyorum ki nefes almak değilmiş yaşamak.Ateşlerde yanmak gibi bişeyseni severken sensiz olmak...

Herkesin üç kişiliği vardır;Ortaya çıkardığı sahip olduğu sahip olduğunu sandığı...

Aşk seven için ızdırap sevilen için gururdur.Karşılıklı sevenler için SAADET sevipte sevilmeyenler içinse; Ö L Ü M D Ü R ...

Sen beni benim seni sevdiğim kadar sevseydin;benim seni senin beni sevdiğin kadar sevdiğimi a n l a r d ı n ...

Aşık olup acı çekeceğime nezle olur burnumu çekerim daha iyi... gülücük:D

Gülü gülene sevgiyi bilene nefreti hakedene kalbi taşıyabilene vermeli...

Seni seviyorum diyen dillere değilsenin için ağlayan gözlere inan...

Biliyorsun talebeyim haftaarası gelemem cumartesi annem evde pazar babaannemde hele ikimizi görürlerse seyret sinemayı evde Anlasana BE İBNE benim gözüm yok sende....

Kirpiklerin köprü olsa gözyaşların nehirnehir taşıp köprü yıkılsa düşeceğim tek yer dudakların olurdu BİTANEM...

Gülü öylesine sevmelisin ki dikeni yok diyebilmelisin...

"Yarınlar hep güzel olacak " derler. Oysa bugünler dünlerin yarınları değil miydi?...

çoK SevmiŞtm onu ve dahadA seviyoRm biLiyomusn yani nAsıl desEm seNi seninLe yAşaMk varKEN seNsz Hayalinle yAşamak gücüme gidiyor

MuTluluKlaR diLerİm yEnİ AşKındA sen bEni düŞünmeDen yAşamana baK sEniN dErTlerİn var ya BeniM yAnımDa ben onLarla yaşArIm sen keyfine bak !

Keşke Her Aşk Mutlu bitse Keşke Her Gerçek Sevgi Layık Olanda Kalabilse Veya Unutmak Mümkün Olabilse!!!

Umutlarım Yıkıldı Senden Sonra Yaşamayı Haram Gördüm Kendime!!! Bu Dünyadan Kurtulmak İstediysemde Kaç Defa Sensiz Gidemedim Ölüme...

sözlerin büyük yüregin küçük..yanlisların çok dogruların yok.kendine göre sansli bana göre zavalli!!

~~Ne Seni Sevdiğime Pişman Ne De Seni Sevene Düşmanım Yalnızca Seninle Olmak
Varken Sensiz Yaşadığıma Pişmanım....~~

SeNi seviYorum Ama benİ anLamadıN dUygularImLa oynADın bEni bıRaktın seNsiz yAşAmAk inAn zor gELiyoR bAnA!!

Suskunluğum Asaletimdir...her lafa verilecek bir cevabım var ama ; lafa bakarım laf mı diye ; bir de söyleyene bakarım adam mı diye...

Ya ölümüne Severiz yada tek kalemde Sileriz!Tarihi Biz Yazdık..Tarihtende Biz Sileriz

HayaT bir EMANETSE bırAKTIGIN YERDEYİZ HayaT bir OYUNSA KRALİNİ OYNARİZ HayaT SevMEKSE ÖLÜMÜNE SEVERİZ

•.....nokta değil virgül koydum öyküme.....

ÇOKTAN UZAKLAŞTIM BIRAKTIM BİR YERLERDE UNUTTUM SENİ AŞK;HATIRLAT KENDİNİ BANA....!

Seni özlüyormuyum özlüyorum... tıpkı çocukluğumda oynadığım sokakları özler gibi... tıpkı ağlayarak annemden pamuk şeker ister gibi... MASUMCA VE HALA BU YAŞA RAĞMEN ÇOCUKCA!...

üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satar...

dudağında sır kalamam…yüreğinde yer bulamam…gidiyorum artık kalamam…

gurur aşkı ziyan eden sözümü tutaçağım seni unutaçağım aşk romandı eskiden seven kizin romani şimdi veda zamanı…

KaLbİm KaFeStE RuHuM SoN NeFeStE!!!

Aşk insanın hem dostu hem de düşmanıdır. ınsanı onun gibi yıkan onun gibi sevindiren bir şey daha yoktur hayatta

•?•??•?• Öyle Bir Sevdiki kalbim Unutmaz Artik Bir An »» Seni ==>> ....?????

DegEriMi bİLemeDin haYatıMı maHvettiN yAzık ki seNin giBisine göNül vermiŞim... aŞkımm çEk giT haYatıMdan...

ne kadar detaylı ρlanlarsan kader sana o kadar sert vurur...

!...hayatta en aci sey ;insanoglunun yasam sureçindeki kaçirmis oldugu ƒirsatlardir...!

׺°”˜`”°º× insan gençliginde ögrenir yaslandiginda anlar ׺°”˜`”°º×

insanin yaρabileçegi en büyük ƒenalik kendisine olan güvenini kaybetmesidir

...insanlara üçünçü bir sans verme ikide kal...

kalbin mantiga sigmayan ayri bir mantigi vardir

...keske sözçügü yerine bir dahaki seƒere demeyi dene...

...konusmak ihtiyaç olabilir ama susmak bir sanattir...

sevgililer güzellige zamanla alisiρ onu gözleriyle degil duygulariyla görmeye baslarlar

sevmek bir baskasinin hayatini yasamaktir

umudunu yitirmis olanin baska kaybedeçek birseyi yoktur

--başkalarını aƒƒet ama kendini asla sözlerde yalan çoktur ama gözlerde asla unutulmadıgın zaman unutuldum sanma insan herşeyden bıkar ama sevdiginden asla

asamỉyorum enğellerỉ ğöζüm κara ğönlüm delỉ bu asκỉn sençe bedelỉ yasamaκtan vaζğeçmeκ mỉ..!

κarsỉlỉκsỉζ sevğỉnỉn ve₣asỉζ sevğỉlỉnỉn bombos κalan bỉr elỉn açỉsỉnỉ bana sor bana sor yalnỉζlỉğỉ..!

••.•´¯`•.•• eภ ๒üyük คşkı๓ รeภรเภ••.•´¯`•.••

~~~nasıl bir sevdaysa bu "karşı" koyamam~~~

yarım kaldım.. seni düşünerek bitti bir gece daha.. gözlerim anlatıyor hislerimi ama..ben istesemde kelimelere dökemiyorum...ağlıyorum ağladıkça bir kez daha anlıyorum seni ne çok sevdiğimi..öyle bir hale geldim ki baktığım gördüğüm duyduğum sensin.. çok uzaklardasın(!) ama...<3
İbrahim Subaşı
"
[ADMİN]"
Msn nickleri... Adminc10
İbrahim Subaşı

Erkek
Doğum tarihi : 17/03/91
İş/Hobiler İş/Hobiler : MOTOR LA GEZMEK FUTBOL....

Msn nickleri... Empty
MesajKonu: Geri: Msn nickleri...   Msn nickleri... Icon_minitimeCuma Ocak 15, 2010 4:36 pm

tskler paylasımın ıcın ...
http://www.ismailykkral.tk/
Ykci-Yk
"
üye"
Msn nickleri... Uyehr710

Kadın
Doğum tarihi : 17/07/92

Msn nickleri... Empty
MesajKonu: Geri: Msn nickleri...   Msn nickleri... Icon_minitimeCuma Ocak 15, 2010 5:01 pm

Begendiysen sevindim gülümse
Misafir
Misafir
Anonymous

Msn nickleri... Empty
MesajKonu: Geri: Msn nickleri...   Msn nickleri... Icon_minitimePaz Nis. 11, 2010 10:34 pm

Tşkler Paylaşımın İçin gülümse
**_SeNSiZiM-YaR_**
"
süper moderatör"
Msn nickleri... Smodi10
**_SeNSiZiM-YaR_**

Kadın
Doğum tarihi : 30/03/90
İş/Hobiler İş/Hobiler : BeNi mutLU eDeCeK hErŞeY :)

Msn nickleri... Empty
MesajKonu: Geri: Msn nickleri...   Msn nickleri... Icon_minitimeC.tesi Nis. 24, 2010 1:02 pm

paylaşm ıcn tskr Msn nickleri... 557342
http://ismailykkral.tk

Msn nickleri...
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Gs Nickleri
» msn nickleri-*1
» msn nickleri-*2
» msn nickleri-*3
» msn nickleri-*4