| Buda Ben :D Çirkin Oldugumu Söylemenize Gerek Yok Biliyorum Zaten :) | |
|
+4Mavi_Kiyamet damla İbrahim Subaşı **_SeNSiZiM-YaR_** 8 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Misafir Misafir
| Konu: Buda Ben :D Çirkin Oldugumu Söylemenize Gerek Yok Biliyorum Zaten :) Ptsi Nis. 05, 2010 10:32 pm | |
| |
|
| |
**_SeNSiZiM-YaR_** "
| |
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Buda Ben :D Çirkin Oldugumu Söylemenize Gerek Yok Biliyorum Zaten :) Salı Nis. 06, 2010 5:57 pm | |
| hadii yha sende nursefa çocuk kandırıyon sanki ne süperii |
|
| |
İbrahim Subaşı "
| |
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Buda Ben :D Çirkin Oldugumu Söylemenize Gerek Yok Biliyorum Zaten :) Salı Nis. 06, 2010 7:29 pm | |
| yha kanka tşkler ama kandırmayın beni şu resimleri neresi süper anlamadım :S |
|
| |
damla "
| Konu: Geri: Buda Ben :D Çirkin Oldugumu Söylemenize Gerek Yok Biliyorum Zaten :) Çarş. Nis. 07, 2010 6:48 am | |
| yok cırkın deılsın | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Buda Ben :D Çirkin Oldugumu Söylemenize Gerek Yok Biliyorum Zaten :) Perş. Nis. 08, 2010 8:33 pm | |
| tşk ederimm |
|
| |
Mavi_Kiyamet "
| Konu: Geri: Buda Ben :D Çirkin Oldugumu Söylemenize Gerek Yok Biliyorum Zaten :) C.tesi Nis. 10, 2010 11:05 am | |
| yakisiklisin canim benim çok tatlisin çok seviyorum seni arkadasim | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Buda Ben :D Çirkin Oldugumu Söylemenize Gerek Yok Biliyorum Zaten :) Paz Nis. 11, 2010 7:47 pm | |
| tşkler zeynom bende senı cok sevıyorum cnm ARKADAŞIM |
|
| |
abdulkadir yk "
| Konu: Geri: Buda Ben :D Çirkin Oldugumu Söylemenize Gerek Yok Biliyorum Zaten :) Ptsi Nis. 12, 2010 7:37 am | |
| yok kardesım yakısıklısın . | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Buda Ben :D Çirkin Oldugumu Söylemenize Gerek Yok Biliyorum Zaten :) Ptsi Nis. 12, 2010 9:34 am | |
| eyw. kardeşim saolasın |
|
| |
SİNEM YK "
| Konu: Geri: Buda Ben :D Çirkin Oldugumu Söylemenize Gerek Yok Biliyorum Zaten :) Çarş. Nis. 14, 2010 7:33 pm | |
| her insanın kendine göre bir güzelliği vardır sende yakışıklısın | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Buda Ben :D Çirkin Oldugumu Söylemenize Gerek Yok Biliyorum Zaten :) Çarş. Nis. 14, 2010 7:43 pm | |
| |
|
| |
Ayrılmam "
| Konu: Geri: Buda Ben :D Çirkin Oldugumu Söylemenize Gerek Yok Biliyorum Zaten :) Perş. Nis. 15, 2010 6:15 am | |
| tşkler. paylasım ıcın.... | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Buda Ben :D Çirkin Oldugumu Söylemenize Gerek Yok Biliyorum Zaten :) C.tesi Nis. 17, 2010 5:32 pm | |
| |
|
| |
Gizem&Hüseyin "
| Konu: Geri: Buda Ben :D Çirkin Oldugumu Söylemenize Gerek Yok Biliyorum Zaten :) Cuma Haz. 18, 2010 12:20 am | |
| allahın yaattıgı hıc bısey cırkın degıdır kardesım allah sevdıkerıne bagıslasın yakısıklısın | |
|
| |
| Buda Ben :D Çirkin Oldugumu Söylemenize Gerek Yok Biliyorum Zaten :) | |
|