Misafir Misafir
Konu: Komik Nickler Ptsi Nis. 05, 2010 7:52 pm -Trabzon'da satılan su şişelerinin altında ne yazar? Cevap:Buradan açılmaz.
- ....Ve tanrı kadını yarattı. O da kalktı kaynana oldu... - Sık sık ameliyat olun, içiniz açılır... - Bu tüp bebek hatalı;hep gaz kaçırıyor... - Yalnız planlarının değil, başarılarının da tadını çıkarmaya çalış. - Çiçekleri dalından koparmayın! Kökünden sökün... - Önce inşallah yeneceğiz" Sonra: "Yenildik ama ezilmedik" (Milli Maç) - ALLAHIM!! Kendim için bir şey istemiyorum,Sadece anneme elma yanaklı,bal dudaklı,sütun bacaklı bir gelin nasip eyle... - Seni bir yerden çıkarıyorum dedi kadın: Meğer ebemmiş .. - Akil yaşta değil baştadır, Ama akli başa yaş getirir... - Kızda bir fizik var abi!, Einstein yanında halt etmiş... - Sana bir kıllık yapayım, kıllarını koyarsın - Kim vurduya gittim, birazdan gelicem... - Korkunun ecele faydası yoktur,sadece iç çamaşırları kirletir... - İnsanların seni ezmesine izin verme; Ehliyet al, sen onları ez... - Aile kabristanıdır. Damsız girilmez... - Büyük jetona para verme, Küçükten al büyüt... - İstikbal göklerdeydi, ozondaki delikten düştü... - Bilmemek ayıp değil, Yeter ki çaktırma... - Bitkisel hayata girdim, HIYAR gibi yaşıyorum... - Karanlıkta mehtapta oturmak iyidir, Ama Mehtapla karanlıkta oturmak daha iyi....... - Ama kimseye teslim olma. Telaşsız, açık ve seçik konuş. Başkalarına da kulak ver. - Aptal ve cahil oldukları zaman bile dinle onları; çünkü dünyada herkesin bir hikayesi vardır. - DELİ GİBİ SEVDİM, MANYAK GİBİ EVLENDİM. - Yalnız planlarının değil, başarılarının da tadını çıkarmaya çalış. - Ne kadar küçük olursa olsun işinle ilgilen; hayattaki dayanağın odur. - Olduğun gibi görün sevmediğin zaman sever gibi yapma. - Aşka burun kıvırma sakın; o çöl ortasında çimenli bir yerdir. - Bunu yazan sinus, Okuyana kosinus... - Sigara içme torununu gor, Sigara iç dedeni gör... - Kızlar bugünlerde hoşuma gitmiyor,Hoşum neresi acaba?... - ! burada nefes almayın, Daha ucuz bir yer biliyorum... - Adam o kadar fakirmiş ki, virajı bile alamamış... - Hayat ineklerin otladığı bir mera gibidir devamlı bir ***tan diğerine basarsın. - Asansör bozuk. En yakın Asansör karşı binadadır... - Ne kadar sallarsan salla, Dört yanlış bir doğruyu götürür... - Where is the HAREKET, There is the BEREKET... - Dereceye girmek için çok çalıştı, Ama hasta oldu derece ona girdi... - Size yapılmasını istemediğiniz bir şeyi başkasına yapın. çok zevkli oluyor... - Karımla tek ortak yanımız, Ayni günde evlenmiş olmamız... - Kızını dövmeyen, torununu erken sever... - Mutlu eşekler gibi sırıtma... - Hakan yarınki maçta forma giymeyecek,çıplak oynayacak. - Dobrovolskietrabinskrapraskrayte! - Ha? - Zink Tokai... - Hey Moruk, dun aksam otobüs durağında ne bekliyordun? - Tren... - Yapacağınız her geyik muhabbeti, Size zaman kaybı olarak dönecektir... - Bizim ülkemizde kadın erkek eşitliği halinde Penaltılara gidilir... - Sigara kanser yapıyor hayat ise verem .. - Tuvaletten sonra sifon çekme! İnsanlığa yaptığın katkıyı herkes görsün... - Bitkisel hayata girdim, Maksat yeşillik olsun... - Kız o kadar kekeme bir kızdı ki,"Ben sizin bildiğiz kızlardan "Diyene kadar bildiğimiz kızlardan olurdu... - Yarın yapabileceğin bir şeyi, Asla bugünden yapma... - Zamanı gelmiş bir hatadan daha kaçınılmaz ne olabilir ? - Ne yaparsan yap, yapmadığın şeyler yaptıklarından daha önemlidir. - İlk seferde kazanamazsan, sucu amirine at, - İkinci seferde kazanamazsan hile yap, - Üçüncü seferde kazanamazsan vazgeç salaklığın alemi yok. - Hayat yalnız geriye doğru anlaşılabilir, ve yalnızca ileriye doğru yaşanabilir. - Eğer bir sayfada iki yazı varsa, alttakini oku - Eğer üç kursunla üç düşmanının olduğu bir asansöre biniyorsan, hepsini en büyük düşmanına sık, emin olmak için. - Hayatta en büyük talihsizlik, bir şeyin iki kere acemisi olmaktır. - Kendini mutlu hissediyorsan, bir yerde yine bir salaklık yaptın ve farkında değilsin demektir. - Kendini mutlu hissediyorsan, merak etme birazdan geçer. - Bu günün emekten tasarruf sağlayan en büyük icadı yarındır. - Senin zayıflaman için daha 40 fırın ekmek yemen lazım. - Kafanı çevirip durma, aklından geçenleri okuyamıyorum. - Ajda Pekkan yüzünü gerdirmeye devam ediyor... yüzündeki ben eskiden ayağındaymış... - Jogging yap, sağlıklı öl - Aşk öyle ciddi bir hastalıktır ki iki kişiyi birden yatağa düşürür... - İnsan öldüğü zaman değil, unutulduğu zaman ölür - Eğer turist sezonundaysak neden onları avlayamıyoruz? - Adamın biri ata binmeye bayılıyormuş. Binmiş, bayılmış. - Çözümün bir parçası değilsen, sorunun bir parçasısındır - Dikkatli sür, insanın yedek parçası yoktur. - Silahlar insanları öldürmezler, sadece öldürmeyi kolaylaştırırlar. - Kültür mantarı dışındaki mantarların çoğunun faciaya yol açtığı söyleniyor. Kültürsüz olduktan sonra, ha mantar, ha insan fazla bir şey değişmiyor. Sonuçta ikisi de faciaya yol açıyor. - Ne kadar dönersen dön, kıçın arkanda kalır. - Bu dünyada iki kör tanıdım. Biri senden başka hiç kimseyi görmeyen ben, diğeri beni hiç görmeyen sen. - Bülbülü altın kafese koymuşlar. Yine de 24 ayar altın demiş. - Hayat bir koşu değil, hedefi vurmaktır. Önemli olan zamandan tasarruf değil, bir hedef bulmaktır.
**_SeNSiZiM-YaR_** "süper moderatör "
Mesaj Sayısı : 1687Doğum tarihi : 30/03/90Kayıt tarihi : 03/02/10Yaş : 34Nerden : SaKaRYa İş/Hobiler : BeNi mutLU eDeCeK hErŞeY :) Misafir Misafir
Konu: Geri: Komik Nickler Paz Nis. 11, 2010 10:28 pm rica ederim