www.ismailykkral.tk [MetRoPoL İbRahiM Subaşı Web desigN..
güzel sözler 2 () Untitl11
güzel sözler 2 () Untitl11
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

ÇıLgIn yK' cIlAr iSmAiLyKkRaL.Tk fAn sItEsInE HoŞgElDiNiZ...

AnasayfaAnasayfa  KapıKapı  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  İletişimİletişim  

güzel sözler 2 ()

YazarMesaj
**_SeNSiZiM-YaR_**
"
süper moderatör"
güzel sözler 2 () Smodi10
**_SeNSiZiM-YaR_**

Kadın
Doğum tarihi : 30/03/90
İş/Hobiler İş/Hobiler : BeNi mutLU eDeCeK hErŞeY :)

güzel sözler 2 () Empty
MesajKonu: güzel sözler 2 ()   güzel sözler 2 () Icon_minitimePaz Nis. 04, 2010 6:22 pm

-- ICTIGIM SARAB OLSUN...
CEKTIGIM ESRAR OLSUN...
SEVDIGIM KIZ MUSLUMCUYSE BU CAN ONA FEDA OLSUN.

-- aLaca KaranLıkta oLsun öLümüm Kısın LambaLarı Kısın aLın GötüRün BüTün umutLarımı Kaderim DünYada KaLsın...okuSun öLüm FeRmanımı SaVcı TopLansın üÇ BeŞ dosT oN YaBaNcı KuruSun aRtıK DaRaĞcı...BeNi HayaLLeRimin BiTTiği YerDe aSın.

-- Ayağıma prangalar vurulmuş olsa bile. Nemli baltalarda yürüyüşümüz var arkadaş. Ne dostlarım arar ne düşmanlarım sorar. Kaderime terk edilmiş bedenim var arkadaş. Biz öyle insanlarız ki kimimiz park köşelerinde. Kimimiz ise hücre evlerinde yaşarız. Çok konuşma gardiyan sanada bi üçlü sararız..

-- biz isyankar sokaklarda buyuduk kizim. anlamayiz senin gibi balli ekmek yameyi. Biz 17 yasinda dunyayagüzel sözler 2 () Virgul 18 yasinda kasip kavuran asklara isyan etmisizgüzel sözler 2 () Virgul bilmeyiz kaygan pistte dans etmeyi. Satmayiz 10 kurus icin bize..güzel sözler 2 () Virgul bize hakki olan sevenler

-- YÜREĞİNİN ÇÖLLERİNE NEHİR SAÇLARININ TELLERİNE ESİR OLDUM. BENKİ ASİ BOYUN EĞMEZ BEN Kİ ÇILGIN SÖZ DİNLEMEZ SENİN İÇİN HEMDE KAÇ KEZ YAŞLAR DÖKTÜM İNANMADIN. BAKMA BEN SANA COK KIYMET VERDİM AĞLATTIN İNLETTİN BEN YİNE SENİ SEVDİM KENDİNİ BULUNMAZ İLAHMI ZANNETTİN. SENİDE BIRAKIP GİDENLER OLUR SENİDE TERK EDİP GİDENLER OLUR KAHBECE SIRTINDAN VURANLAR OLUR SENİDE TERK EDİP GİDENLER OLUR...

-- Bazen çoban olup koyun güderim Kafam Bozulur Esrar Çekerim Bunalıma Girer Jilet Atarım Ferdiciyim arkadaş çok görme bana!!!

-- öpüyorsam AYRILIĞI gözündengüzel sözler 2 () Virgul
söküyorsam YÜREĞİMİ göğsündengüzel sözler 2 () Virgul
geçiyorsam gözlerinin içindengüzel sözler 2 () Virgul
sana olan SEVDAMDANDIR bilesinnn...

--
Eğer içiyorsam rakıyı güzel sözler 2 () Virgul eğer gözlerim eskisi gibi değilsegüzel sözler 2 () Virgul yürüyüşüm değişmişse.KİME NE !!!

-- Elli elli yüz biz müslümcüyüz:: Arabesktir tarzımız müslüm baba baş tacımız

-- Ben keder üretir dert yaratırım aleme ibrettir herbir sattırım kırk yılın başında halim hatrım sorulsa ne yazar sorulmasa ne !!!

-- Kadere rest cektim İSYANLARDAYIMMMMMM !!!

-- Tek tesellim kadehler başka birşey istemez ssahoş etsin yeter ki rakı şarap fark etmez..

-- Madem ayrılığa hüküm giymiş bu yürek ; O zaman ölmek için yaşamak gerek !!!

-- bîzdé SâbâH oLmâzgüzel sözler 2 () Virgul bîzdé GünéŞ Doğmâzgüzel sözler 2 () Virgul bîz ¡§¥ãNKãR'ıZ Kızım bîzLé DoSt oLmâk Sîze YaKıŞmaz... TopLumdâ Hép îtîLîrîz SanmaKî bunâ îSteKLiyizgüzel sözler 2 () Virgul bîz SadeCe SêvdiKLêrimizin éSériyiz..!!

-- Esrarı çekmişim gözlerim kanlı yürüyorum yolda gönlüm yaralı var kolumda 3-5 jilet yarası oda ZaLiMiN SoN hatırası!!!

-- DUYMAN İÇİN DEĞİL SESLENİŞİMgüzel sözler 2 () Virgul GELMEN İÇİNSE HİÇ DEĞİL ÇAĞIRMALARIMgüzel sözler 2 () Virgul
BU YÜREK DUYMADAN SESLENMEYİ BİLİYORSA…
GÖRMEDEN SEVMEYİDE BİLİR.

-- Ne müslüm ne ferdi bilir bendeki derdi sen söyle müslüm baba ""NEREDEN SEVDİM O ZALİMİ""

-- Alemlerde Yer Yapan Delİkanlinin Elİnde Olan ÇarŞafla Sarilip Dumanla Yok Olan Esrara Deİl Sana MÜptelayim MÜslÜm Baba

-- 19 YaŞinda Gİrsem Kara TopraĞa Sevgİlİm Sen AĞlarmisin
DÖnse YÜzÜm Kara TopraĞa BaŞkasina GÖnÜl BaĞlarmisin

BiLİR MiSiN? <<

-- Tam sInIrdan kaçarken vurulmak nedir bilir misin?
Nöbetçiler ha gördügüzel sözler 2 () Virgul ha görecek
Parmaklarının ucu dikenli tellere değdi değecek...
Ama... Bir adım daha atamazsın.
Uzanıp tutamazsın;
Göz pınarlarında donup kalır hayallerin
Planlarıngüzel sözler 2 () Virgul kaçışıngüzel sözler 2 () Virgul kurtuluşun
Ve deler sevgi dolu yüreğini
Sevgi bilmeyen bir kurşun.

-- Bir okyanus da boğulmak nedir bilir misin?
Batan bir gemiye el sallayamamakgüzel sözler 2 () Virgul
Oturup ağlayamamakgüzel sözler 2 () Virgul
Birkaç kulaç ötedeki
Bir tahta parçasını tutamamakgüzel sözler 2 () Virgul
Nedir bilir misin?

-- Sevmek nedir bilir misin?
Bir şeyler tutuşur yüreğinde kıpır kıpır
Bütün benliğini sarargüzel sözler 2 () Virgul ısıtır.
Her gülüşte yeniden doğarsın
Ve bin kere ölürsün her iç çekişte
Nasıl anlatsam bilmem ki.
Yani "sevmek" işte.

-- Duymak nedir bilir misin?
Duymakgüzel sözler 2 () Virgul ama anlatamamak
Çemberini kıramamak kelimelerin.
Tam dilinin ucuna gelmişken söyleyememek
"Seviyorum" diyememek
Yani ölümü yaşamak nedir bilir misin...

-- Aşk dudaktan çıkan bir kelimde değil gözlerden akan yaştır.Maksat bir sevgili uğruna ölmek değil uğrunda ölünecek bir sevgili bulmaktır.

-- BİZ HER NE KADAR LOŞ IŞIK ALTINDA MİNİ ETEKLİ KIZLARLA DANS ETMESİNİ BİLMESEKTE MAHALLE KÖŞELERİNDE YAGMUR ALTLARINDA DELİKANLICA SEVMESİNİ HERKESTEN DAHA İYİ BİLİRİZ...

-- benım damarlarımda dolasan kımyasal bır etkı sen aşk
degılsın guzelım senınkı etkıye tepkı[img:a7ac]http://www.tatliaskim.com/images/smilies/smile[2].gif[/img:a7ac]

-- sEnLe BiRlİkTeİkEn SaAtLeRe YeTiŞeMeDiM;SeNdEn AyRıLdIkTaN sOnRa DaKiKaLaRa ErİşEmEdiM

-- Hayatta hiç kimse için ağLamaya değmezgüzel sözler 2 () VirgulağLamaya değenLer zaten ağLatmaz...Eğer bir gün ağLaman gerekirse başını dik tut ki:GözyaşLarın seni ağLatan kişi kadar aLçaLmasın...

-- Bu masaLar bo$ kaLmaz gidenin yeri doLar. Bu vazoLara bir$ey oLmaz yaLniz cicekLer soLar. Gönül kimsesiz yapamaz sevebiLeceği bir dost arar. Ta$in kaLbi yoktur ama onu biLe yosun sarar...!

-- Serseriyim sokaklar evimgüzel sözler 2 () Virgul serseriyim adam gibi severimgüzel sözler 2 () Virgul bana bir adım gelene ben on adım giderim.Dinle cici kız dinle zannedersinki serseri ağlamazgüzel sözler 2 () Virgul serseri bi kayboldumu onu kimse bulamazgüzel sözler 2 () Virgul şimdi anlıyorsunyagüzel sözler 2 () Virgul şehirlerin asi kızı hiç kimse serseri gibi sevipte aşık olamaz

-- Sevgiyi Gostereceksin Soylemek Yetmezgüzel sözler 2 () Virgulsevgi Gozlerinde Olacak Sozlerin Yetmezgüzel sözler 2 () Virgul Sevgi Herseydir Kalbe Hapsedilmezgüzel sözler 2 () Virgul Seveceksin Benim Gibi Ama Yuregin Yetmez

-- Bu aşk
ın biletini istediğin gibi kes Nasılsa gidiyorsungüzel sözler 2 () Virgul biliyorum git Ama ardında ağlayan bir çift göz Paramparça bir yürek Ve yıkılmış bir dağ görmek istemiyorsan Çek silahı daya sırtıma Titrersem namerdim Sen vurdun da ben ölmedimmi

-- Biz kimleriz diye sormagüzel sözler 2 () Virgul biz hayata bosvermislerdeniz. Bize hayat nedir diye sormagüzel sözler 2 () Virgul biz hayat deryasinda yüzenlerdeniz. Bizi arama lüks meyhanelerde güzel sözler 2 () Virgulbiz dost sarabı icenlerdeniz.Bize dostgüzel sözler 2 () Virgul arkadas nedir diye sormagüzel sözler 2 () Virgul biz onlar için ölüme gidenlerdeniz.

-- ÖLüMü TeSLimALDı HüZüN İçİmDe SeNdeN KaLaN CaM KıRıKLaRı AyNaDa SenSiz HüzüN SeNSiz HiçKiMSe DinDiReMeDi Bu HıçKıRıKLaRı BiRGeCe YaRıSı AnSıZıN GöReCeKSiN KöŞe BaŞıNdA NöBeT TuTuYoRDu HüzüN ÖyLe KoLaY DeĞiLDiR BeNi UnUtMaK HaLa SoKaKLaRıMDaDıR AYaK İzİM..

-- SEVGİME İHANET EDEN SEVGİLİYİ KURŞUNA DİZERKEN TİTRERSE ELİM O TİTREYEN ELLERİMİ KESMESSEM NAMERDİM!!!

-- BENİ YAŞATAN BİRŞEY VAR Kİ'''''''''''SENNN''''''''''''
BENİ MUTLU EDEN BİRŞEY VAR Kİ'''''''''''SEVMENN'''''''''''
BENİ ÖLDÜRECEK BİRŞEY VAR Kİ''''''''''''''TERKEMENN'''''''''''''

-- Ben bir çocuğum aşk
a kandırılmış.
Ve sarhoş bir kafayım şaraba bandırılmış.
Ben bir geceyim gündüzlerden çalınmış.
Ve ben mecnunum elinden leylası alınmış.

-- Susmak İtiraf Olsa dagüzel sözler 2 () Virgul Söylemek Ölümsüzleştirmektir Aşkı!

-- Susmak; en güzel
en açık
en berrak ifadedir…
Susmak; itiraftır bilene!

-- Susmayın yinede
giydirin sözlerle
okuyun o berraklığı
duygu yüklü gözlerde…

-- Süsleyin aşkı allı gelin edasında
destekleyin yalnızlığa vedasında
için aşk
ı doyulmazlar badesinde

-- Sunun n'olur sunabildiğiniz kadar
öldürmeyin genceciği vadesinde...

-- Bir Ölümlüktür Aşk

-- ben neye ağlayacağımı bilirim
hangi tenin beni öldürmeye yeteceğini

-- bozkırdaki salyangoz sabrı bendeki kabuğum kalın
kendi suyumu içerim
bir gülüşe kırk yıl bekletirim gönlümü
-- ölümümü bir alev tene gömerim
uzun süre kullanılmaz yürek
bu yüzden bir ölümlüktür aşk

hangi aşk
a tutulacağımı
yüreğime emanet ederim

-- yüreğim bu yüzden bilgedir
yalnız bir kere dener dünyayı
her mevsimi yağmursuz geçirir kabuğunda
bu yüzden gökyüzü rengidir düşlerim

-- ölüm için kanıt gerekli mi?

-- toprak gözlü çocuklar doğurdum
menekşe dudaklarında arkaik
lar

-- topuklarının pembesinden içtim suyu
bedevilerle uğurladım
güneşe doğru
fakatgüzel sözler 2 () Virgul bendim
kendimden
‘yanlışlıkla doğmuş olabilir miyim? ’
diyen.

-- tutsak sevinçlerle
öpülmeyi bekleyen
prensler çizdim

-- düşlerime döküldü
öfkeli bulutlar

-- dudaklarımda cam izleri
parmaklarımdan dağılan
damarlardan yürüdüm
içime düş’tüm
iç’im düşümdü
dışımgüzel sözler 2 () Virgul hercai ölüm

-- göbek deliğimde okşadım
anne çığlıklarını

-- hiçe sayarak geçtim kendimden

bitti masalım... güzel sözler 2 () 218788
http://ismailykkral.tk
Misafir
Misafir
Anonymous

güzel sözler 2 () Empty
MesajKonu: Geri: güzel sözler 2 ()   güzel sözler 2 () Icon_minitimePaz Nis. 11, 2010 10:43 pm

Tşkler Paylaşımın İçin gülümse
**_SeNSiZiM-YaR_**
"
süper moderatör"
güzel sözler 2 () Smodi10
**_SeNSiZiM-YaR_**

Kadın
Doğum tarihi : 30/03/90
İş/Hobiler İş/Hobiler : BeNi mutLU eDeCeK hErŞeY :)

güzel sözler 2 () Empty
MesajKonu: Geri: güzel sözler 2 ()   güzel sözler 2 () Icon_minitimePtsi Nis. 12, 2010 4:55 pm

RİCa edERiM arkdŞm güzel sözler 2 () 766604
http://ismailykkral.tk

güzel sözler 2 ()
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» güzel sözler-1 ()
» bakın ya güzel sözler :):)
» Resimli sözler
» Özlü Sözler
» Süper Sözler.