www.ismailykkral.tk [MetRoPoL İbRahiM Subaşı Web desigN..
Seni Seviyorum Untitl11
Seni Seviyorum Untitl11
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

ÇıLgIn yK' cIlAr iSmAiLyKkRaL.Tk fAn sItEsInE HoŞgElDiNiZ...

AnasayfaAnasayfa  KapıKapı  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  İletişimİletişim  

Seni Seviyorum

3 posters
YazarMesaj
İbrahim Subaşı
"
[ADMİN]"
Seni Seviyorum Adminc10
İbrahim Subaşı

Erkek
Doğum tarihi : 17/03/91
İş/Hobiler İş/Hobiler : MOTOR LA GEZMEK FUTBOL....

Seni Seviyorum Empty
MesajKonu: Seni Seviyorum   Seni Seviyorum Icon_minitimePerş. Ocak 14, 2010 9:22 am

Seni Seviyorum

10 kişiyi öldürmekten ömür boyu hapis mahkumu olan adam hapisten kaçar. Kaçarken önüne çıkan bir eve girer ve yataklarında uyumakta olan bir çifti esir alır. Adamı bir sandalyeye, kadını da yatağa bağlar. Bir an etrafına bakınıp kadının üstüne atlar ve boynunu öpmeye başlar. Aradan bir dakika bile geçmez, mahkum yeniden ayağa fırlar ve odayı terkeder. Bunun üzerine adam karısıyla konuşmaya başlar: - "Sevgilim, bu adam yıllardır kadın görmemiş. Boynunu nasıl öptüğünü gördüm. Sanırım geri gelince seninle birlikte olmak isteyecektir. Aman ne derse yap, onu sinirlendirme, sadece memnun olmasını sağla ki burdan sağ çıkabilelim. Unutma ki hayatımız buna bağlı. Dayanıklı ol ve unutma, seni seviyorum!" Kadın bu sözler üzerine gülümser ve sakince konuşur: - "Haklısın sevgilim bu adam yıllardır kadın görmemiş ama o sırada benim boynumu öpmüyor, kulağıma senin çok yakışıklı olduğunu, seni çok beğendiğini söylüyordu. Hemen ardından da bana vazelinin banyoda olup olmadığını sordu. Dayanıklı ol ve unutma, ben de seni seviyorum!".
http://www.ismailykkral.tk/
YK'cı Ela
"
Moderatör"
Seni Seviyorum 99676010
YK'cı Ela

Kadın
Doğum tarihi : 27/02/94
İş/Hobiler İş/Hobiler : Öğrenci

Seni Seviyorum Empty
MesajKonu: Geri: Seni Seviyorum   Seni Seviyorum Icon_minitimeCuma Şub. 05, 2010 10:11 pm

Teşekkürler gülümse gülümse
aysun YK
"
Gelişmiş YK'cı"
Seni Seviyorum Stars5
aysun YK

Kadın
Doğum tarihi : 12/06/90

Seni Seviyorum Empty
MesajKonu: Geri: Seni Seviyorum   Seni Seviyorum Icon_minitimePaz Şub. 07, 2010 12:59 pm

saol gülümse
Misafir
Misafir
Anonymous

Seni Seviyorum Empty
MesajKonu: Geri: Seni Seviyorum   Seni Seviyorum Icon_minitimePaz Nis. 11, 2010 9:45 pm

Paylaşımın İçin Tşkler gülümse

Seni Seviyorum
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Seni İstiyor Ve Seni Çok Seviyorum
» SENİ SEVİYORUM
» Seni Seviyorum ( resimli )
» Seni Seviyorum Diye..
» İSMAİL YK & EBRU YAŞAR SEVİYORUM SENİ YAR K.R.