En son Çılgın SİVASLI YK tarafından Cuma Nis. 02, 2010 2:19 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
**_SeNSiZiM-YaR_** "
Konu: Geri: EN COK MESAJ ATAN ÜYELER GENEL SIRALAMA... (1 AY SONRA TEKRAR SIRALAMA DEISECEK :) Çarş. Mart 17, 2010 8:29 pm
baya calısmısım 2.sıradayım ihhuu cok guzel , du ben baya bı calısımde su 1.sırayı da elınden alım
İbrahim Subaşı "
Konu: Geri: EN COK MESAJ ATAN ÜYELER GENEL SIRALAMA... (1 AY SONRA TEKRAR SIRALAMA DEISECEK :) Perş. Mart 18, 2010 11:15 am
burda ben bırıncıyım benı gececegınıde sanmıyorum
EsMeRiMsiN "
Konu: Geri: EN COK MESAJ ATAN ÜYELER GENEL SIRALAMA... (1 AY SONRA TEKRAR SIRALAMA DEISECEK :) Perş. Mart 18, 2010 12:49 pm
üçüncülükde güzel canım
**_SeNSiZiM-YaR_** "
Konu: Geri: EN COK MESAJ ATAN ÜYELER GENEL SIRALAMA... (1 AY SONRA TEKRAR SIRALAMA DEISECEK :) Perş. Mart 18, 2010 1:41 pm
deyyytttt ...!!!
SİNEM YK "
Konu: Geri: EN COK MESAJ ATAN ÜYELER GENEL SIRALAMA... (1 AY SONRA TEKRAR SIRALAMA DEISECEK :) Cuma Mart 19, 2010 2:23 pm
8.yim inşallah zirveye doğru yükselirim
İbrahim Subaşı "
Konu: Geri: EN COK MESAJ ATAN ÜYELER GENEL SIRALAMA... (1 AY SONRA TEKRAR SIRALAMA DEISECEK :) Cuma Mart 19, 2010 5:37 pm
inşllh yukselırsın
yaşlı kurt "
Konu: Geri: EN COK MESAJ ATAN ÜYELER GENEL SIRALAMA... (1 AY SONRA TEKRAR SIRALAMA DEISECEK :) C.tesi Mart 20, 2010 11:32 am
benım ısmım bıle yok
ismail subaşı "
Konu: Geri: EN COK MESAJ ATAN ÜYELER GENEL SIRALAMA... (1 AY SONRA TEKRAR SIRALAMA DEISECEK :) Paz Mart 21, 2010 8:03 pm
benimde
Sivaslı Çılgın "
Konu: Geri: EN COK MESAJ ATAN ÜYELER GENEL SIRALAMA... (1 AY SONRA TEKRAR SIRALAMA DEISECEK :) Perş. Mart 25, 2010 9:32 am
ilk 10 bile girememısım nısanda kesınlıkle olmam lazım
Misafir Misafir
Konu: Geri: EN COK MESAJ ATAN ÜYELER GENEL SIRALAMA... (1 AY SONRA TEKRAR SIRALAMA DEISECEK :) Salı Mart 30, 2010 6:08 pm
Şuan 9. Sıradayım Ama 7 Sırayı Gözüme Kestirdim
**_SeNSiZiM-YaR_** "
Konu: Geri: EN COK MESAJ ATAN ÜYELER GENEL SIRALAMA... (1 AY SONRA TEKRAR SIRALAMA DEISECEK :) Çarş. Mart 31, 2010 6:11 pm
Sivaslı Çılgın "
Konu: Geri: EN COK MESAJ ATAN ÜYELER GENEL SIRALAMA... (1 AY SONRA TEKRAR SIRALAMA DEISECEK :) Cuma Nis. 02, 2010 1:49 pm
bende su ılk 10 a bı gırebılsem
**_SeNSiZiM-YaR_** "
Konu: Geri: EN COK MESAJ ATAN ÜYELER GENEL SIRALAMA... (1 AY SONRA TEKRAR SIRALAMA DEISECEK :) Cuma Nis. 02, 2010 2:03 pm
girersin ya acele etme
İbrahim Subaşı "
Konu: Geri: EN COK MESAJ ATAN ÜYELER GENEL SIRALAMA... (1 AY SONRA TEKRAR SIRALAMA DEISECEK :) Cuma Nis. 02, 2010 2:20 pm
sıralama deısmıstır arkadaşlar
**_SeNSiZiM-YaR_** "
Konu: Geri: EN COK MESAJ ATAN ÜYELER GENEL SIRALAMA... (1 AY SONRA TEKRAR SIRALAMA DEISECEK :) Cuma Nis. 02, 2010 4:00 pm
wayy 2.sıramı kolluyorum kımseye yar etmem
Misafir Misafir
Konu: Geri: EN COK MESAJ ATAN ÜYELER GENEL SIRALAMA... (1 AY SONRA TEKRAR SIRALAMA DEISECEK :) Paz Nis. 04, 2010 9:16 pm
AYSUN.SİNEM.ELA.TATLI CADI SİZİ AŞAGİ INDIRMEYE GELIYORUMM AZ KALDII ..!
Misafir Misafir
Konu: Geri: EN COK MESAJ ATAN ÜYELER GENEL SIRALAMA... (1 AY SONRA TEKRAR SIRALAMA DEISECEK :) Paz Nis. 04, 2010 9:44 pm
Sen yar etme nursefa Almasını bilirim bennn Geliyorummmmmmmmm
**_SeNSiZiM-YaR_** "
Konu: Geri: EN COK MESAJ ATAN ÜYELER GENEL SIRALAMA... (1 AY SONRA TEKRAR SIRALAMA DEISECEK :) Ptsi Nis. 05, 2010 10:19 am
sennn.. eyyy vururum adamı
YK'cı Ela "
Konu: Geri: EN COK MESAJ ATAN ÜYELER GENEL SIRALAMA... (1 AY SONRA TEKRAR SIRALAMA DEISECEK :) Perş. Nis. 29, 2010 10:17 pm
hiç olmamaktn iyidir 5. cil
hedef 1. sıra
rohomantik "
Konu: Geri: EN COK MESAJ ATAN ÜYELER GENEL SIRALAMA... (1 AY SONRA TEKRAR SIRALAMA DEISECEK :) C.tesi Haz. 26, 2010 11:11 am
GÖZLERİMDEKİ YAŞLAR SENSİN DİYE KIYIPTA SİLEMEDİM BENDEN BİR PARÇA KOPTUĞU İÇİN KENDİMİ BİLEMEDİM VE HEPSENİ BEKLEDİM AMA GELMEDİN BİRGÜN PİŞMAN OLUP GERİ DÖNSEN BİLE BULAMAYACAKSIN BENİ ARTIK BEN YOKUM BULABİLECEĞİN BİRTEK ŞEY VAR ODA SENN UĞRUNA CANINI VEREN CANSIZ BEDENİM HANİ BENSİZ NEFES ALAMAZDIN HANİ BEN OLMADAN YAŞAYAMAZDIN PEKİ O ZAMAN BENİ NEDEN YANLIZ BURAKTIN SÖYLE NEDEN NEDEN NEDENNNNNNN
EN COK MESAJ ATAN ÜYELER GENEL SIRALAMA... (1 AY SONRA TEKRAR SIRALAMA DEISECEK :)